DUMITRU COARNĂ, GOARNA POLITICĂ A POLIŢIEI!

*Dacă a căzut un politist la datorie, Dumitru Coarnă ştie *Aşa e şi normal, să ştie şi să-i apere pe poliţişti *De asta e lider de sindicat şi are afaceri imobiliare profitabile în zona Ghencea *Scuze, asta e din alt text *E unul mai vechi, al colegului Cătălin Tache.

Dacă e ceva la vreun televizor, orice, un oricine vreau să zic, domnul Coarnă e acolo. El ştie tot. Iar dacă nu ştie, se pliază repede pe subiect. Ştie şi dacă e bine să iei pensie la 45 de ani, că doar trece şi el prin asta, ca orice ofiţer sau agent isteţ.
Protest_politisti-1-e1488796232504
PARTITURA PENTRU GOARNĂ ŞI ORCHESTRA

Ştie şi dacă politicul e de vină ca Poliţia. Ca Poliţia ce? Ca Poliţia! Atât! Domnul Goarnă ştie şi că… Am greşit, scuze, e domnul Coarnă. Domnu’ Mitică, deci, ca sa fie mai limpede, ştie că Poliţie fără politic nu există. Şi nici invers. Goarna lui suna adunarea imediat dacă se iveşte vreun pericol la orizont. Doar când a vrut la PNL i-a tăcut. Cică i-ar fi închis ăia uşa în nas şi a trebuit să se mulţumească doar cu leafa de la sindicat. 2.000 de euro? Buni şi aia, că doar mai vin proteste în care el o să facă balet între Poliţie şi Carmen Dan, ministresa de la Interne. Vede el cum şi pe cine susţine. Dacă e de politic, domnul Goarnă, pardon, Coarnă, simte imediat cum trebuie să bată la uşa premierului. Când agenţii de poliţie au uitat să-l demaşte pe colegul lor pedofil, domnul Goarnă – ce am, băi, nene? – nu şi-a gasit muştiucul ca să bage un tril. Scuze, sunt de groază azi, nu-l nimeresc pe ăsta cu goarna – coarna? – politică. Adică, să dai afară nişte profesionişti doar pentru că aşa vrea ministresa? E cu politic, neamule, e pe tarlaua lui Nea Mitică Sindicalu’. Că din 2009 se „continuă” cercetarea pentru fapte similare comise de pedofilul cu epoleţi, nu mai e vina lui. E a politicului, care nu i-a făcut pe politişti mai isteţi. E politicul, domnule, care nu a dat banii de hrană, de uniforme, ştie el cum să sucească vorbele. Doar n-o să rateze ocazia de a arăta ţării ca politicul. Ca Poliţia. Le combină el în aşa fel încât să apară şi vreun predicat din spatele căruia să-şi itească faţa şi logica lui de Coarnă. Sau Goarnă. Depinde de partitură.
Sursa – Cotidianul Naţional