DUPĂ MECIUL DE LA MIOVENI- DUNĂREA PUTEA REALIZA UN RECORD RAR ÎNTÂLNIT!

Multe comentarii după remiza pe care Dunărea Călăraşi a reuşit-o la Mioveni, în condiţiile în care meciul a fost televizat chiar pe DigiSport1, fiind văzut de foarte mulţi oameni. Meciul a fost unul frumos, scorul a evoluat spectaculos, iar rezultatul final a adus un punct foarte important pentru Dunărea. De altfel, alături de punct, importantă a fost prestaţia jucătorilor care, efectiv, au muncit foarte mult.
Interesant este ceea ce s-a întâmplat în repriza a doua a meciului, atunci când Mihalcea a făcut trei mutări importante- înlocuind trei jucători cu alţi trei (lucru firesc, într-un meci normal, fără eliminări). Ce este interesant se leagă de inspiraţia lui Mihalcea care a introdus în teren, următorii trei jucători: Kanda, Avram şi Ciocâlteu. De ce este interesant, totul? În primul rând pentru că primul gol al Dunării a fost dat chiar de Kanda- după ce a intrat, în repriza a doua! Al doilea gol, cel egalizator, a fost dat de Avram (un vinclu formidabil, fără putinţă de a fi respins!) şi, în finalul meciului, la prelungiri, Dunărea a trecut pe lângă al treilea gol care-i putea aduce şi victoria! Cel care putea înscrie acest gol fiind… Ciocâlteu! Un record rar întâlnit ar fi fost acesta- toţi cei trei jucători introduşi în partea a doua a meciului ar fi înscris toate cele trei goluri. N-a fost să fie, dar oricum, inspiraţia lui Mihalcea a produs, firesc, foarte multe comentarii!
Să sperăm că Dunărea va renaşte, în condiţiile în care Mihalcea îşi iubeşte foarte mult echipa şi intenţiile bune se leagă, totuşi, de fotbalul călărăşean!