După modelul cu… Sfinții apostoli… CEI 3 (TREI) PRIMARI ERAU… MAI MULȚI?!…

*Profeție?… Informație?.. Amenințare?…

Sunt variantele care se iau în calcul atunci când se analizează situația potențialilor primari liberali care în momentul alegerilor locale vor trece la PSD! În judetul Călărași! Se știe, de mai multă vreme liderul social-democraților din Călărași, Ciprian Pandea a fost alături de mai toți primarii din judetul Călărași pe care i-a sprijinit pentru ca aceștia să obțină fonduri, bani de care aveau nevoie! Mai mulți, mai puțini, cert este că aproape toți primarii recunosc faptul că ar beneficia de acest sprijin! Iar unii dintre ei nemulțumiți de lipsa de susținere din partea liderilor la nivel național, dar și județean, ar fi promis că la alegeri vor trece la PSD!
Aceste zvonuri care au circulat, în ultima vreme, au fost făcute publice chiar de Ciprian Pandea care a anunțat că are, în acest moment trei primari liberali care vor trece la PSD!!! Informație care a produs stupoare, a generat comentarii, s-a vorbit de manipulare, ori de amenințări, în fine de toate pentru toți! Până la urmă…

ÎN REALITATE, AR FI VORBA DESPRE MAI MULȚI DECÂT CEI TREI!

Din informațiile pe care le-au cules oamenii aflați în relație directă cu ziarul nostru am aflat că numărul celor care au făcut aceste promisiuni ar fi mai mare, invers decât principiul Sfinților Apostoli! Adică cei trei apostoli nu erau chiar trei, în timp ce cei trei primari sunt vreo șapte, după informațiile noastre! Dar aceștia nu au acceptat să vorbească, cel puțin deocamdată din motive de siguranță proprie!
Desigur, unii pot juca la mai multe capete, alții așteaptă rezultatele alegerilor, probabil alții chiar negociază, în fine – ca în politichia de mărgăritar! Dar rămâne această informație care trebuie să pună pe gânduri liberalii , în totalitatea lor, cel puțin în perspectiva alegerilor locale, chiar dacă până atunci mai sunt două rânduri de alegeri!

FILIPESCU NU SE MIRĂ, DAR CREDE CĂ PROBLEMA ESTE CHIAR LA LIBERALI!

La rândul său senatorul liberal Răducu Filipescu are un punct de vedere tranșant:
„Dacă este vorba de Borcea, Dragalina și Chirnogi pot spune că – Borcea e căsătorit cu PSD-ul și nu mai are liniște în pat! Dragalina a cochetat dintotdeauna cu PSD-ul, nu este pentru mine o minune! Iar Irinel de la Chirnogi este o surpriză! Că pleacă toți trei este treaba lor până la urmă! Mă gândesc unde pleacă?! Care PSD?! PSD-ul nu o să mai fie! În schimb PNL-ul nu este un partid care să facă minuni dar își vede de treaba lui! PSD-ul este un partid care se duce în cap, nu mai este un partid atractiv pentru nimeni! Acești primari au nevoie de bani pentru cofinanțări!… Și eu pot spune că pleacă 6 primari de la PSD și vin la noi!… Și 8 și 4 nu mă doare gura! Dacă vrei să zăpăcești publicul arunci gulgute pe piață! Eu nu cred că se vor duce la capăt aceste plecări! Să zic că ANIEL are problema asta mai specială dar ceilalți au nevoie de lovele!… Toate acestea se întâmplă pentru că nici primarii nu sunt tratați cu respect și nu îi ajută nimeni! Eu i-am ajutat și îi duc pe unde au probleme de rezolvat dar e vorba de președintele Consiliului Județean care nu dă doi bani pe ei, președintele organizației județene care nu îi strânge și să le explice, să facem un front comun cu ăsta(!) să fie cu noi să nu mai fie în partea cealaltă!”

SE VA VEDEA LA ALEGERI!…

Este ceea ce se ia în calcul, întotdeauna pentru că – Rezultatele contează! După cum spunea chiar Traian Băsescu – politician cu adevărat este cel care aduce voturi! Cât de dat din gură toți suntem în stare! Chiar așa – dumneavoastră ce părere aveți?!