ECHIPA DE BASEBALL CĂLĂRAŞI FĂRĂ TEREN

* Baseball-iştii se antrenau pe terenul de zgură din incinta Stadionului * Pe terenul de zgură, Primăria Călăraşi va începe în cel mai scurt timp construirea unui BAZIN DIDACTIC DE ÎNOT prin CNI *Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean spune că va da către CSS un teren aferent Unităţii Militare

Oprişan Ionuţ a prezentat în faţa consilierilor locali o petiţie a Comitetului de părinţi al secţiei de baseball Călăraşi prin care se solicită construirea unui teren de baseball în municipiul Călăraşi. Primăria Călăraşi are un proiect pentru construire unui teren de baseball dar este cu o valoare foarte mare în jur de 30-40 de miliarde. Până la şedinţa viitoare executivul a promis că va căuta soluţii prin comisia formată din Mihaela Zica (Birou Fond Funciar Registrul Agricol şi Cadastru), Sârbu Mărgărit, secretarul Primăriei, consilierul local, Mircea Buzea şi un reprezentant al Comitetului de părinţi care va analiza în vederea găsirii unui teren în suprafaţă de 1,5ha.
Pe de altă parte Ion Bălan antrenorul echipei de baseball Călăraşi şi directorul CSS, Marius Tătaru au prezentat petiţia şi preşedintelui Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă care le-a promis că în momentul în care Consiliul Judeţean Călăraşi va prelua terenul aferent Unităţii Militare va concesiona către CSS terenul aferent unui teren de baseball pentru continuarea antrenamentelor echipei călărăşene. Aceştia se antrenau pe terenul de zgură al Stadionului Călăraşi. Primăria în cel mai scurt timp va construi un BAZIN DIDACTIC DE ÎNOT prin CNI (Compania Naţională de Investiţii).