ECLIPSĂ DE LUNĂ – 27 IULIE 2018!

*”Cel mai îndelungat fenomen din acest secol!”

Eclipsă Lună 27 iulie 2018. Eclipsa de Lună va fi vizibilă pe întregul glob şi va conţine culorile specifice ale unei luni sângerii. Va fi cu 40 de minute mai lungă decât Superluna albastră sângerie ce a avut loc în ianuarie 2018.
Eclipsă Lună 27 iulie 2018. Astronomul Bruce McClure estimează că eclipsa totală de Lună va cuprinde eclipse parţiale ce vor începe de la 2:24 p.m. EST (21:24, ora României) până la 6:29 p.m. EST (01:29, ora României). Pe 27-28 iulie (în funcţie de locul în care te afli) are loc atât Luna Plină, cât şi apogeul lunar, când satelitul natural se va afla la cel mai îndepărtat punct de Pământ. Astfel, aceste două fenomene ce au loc simultan provoacă o eclipsă lunară extinsă.
De asemenea, amintim că pe 13 iulie 2018, la 5.47 dimineața, Soarele și Luna își dau întâlnire în zodia Rac, la gradul 21, în conjuncție cu Ascendentul momentului și în opoziție perfectă cu Pluton din Capricorn.
Eclipse 2018. Într-un mesaj publicat pe Facebook, astrologul Daniela Simulescu spunea că „atracțiile majore vor fi cele două Eclipse: parțială de Soare (13 iulie) și totală de Lună (27 iulie – cel mai îndelungat fenomen de acest fel din acest secol). Oriunde v-ați afla, la birou sau în concediu, nu uitați că din punctul de vedere al statisticii astrologice, cele două săptămâni dintre eclipse au o încărcătură specială (oameni noi apăruți, evenimente ciudate, meciuri emoționale). Dacă ar trebui să dau o concluzie despre astrele lunii iulie: lucrurile/proiectele/relațiile noi nu prea sunt avantajate, ci mai degrabă cele reluate spre a fi rezolvate”.

CUM TE VA AFECTA
lunar_eclipse_94202800

Vom fi inundați de o gamă largă de trăiri ce vor fi gestionate cu dificultate, întrucât vin din cel mai adânc izvor al subconștientului, alimentat de evenimente trecute, ce pot data chiar din copilărie. Legăturile de familie, relația cu părinții, amintirile nostalgice apar într-un moment în care Marte retrograd este în conjuncție cu Nodul Sud.
De menționat că o eclipsă de lună va avea loc pe 27 iulie. În acest context, amintim mesajul astrologului Daniela Simulescu. „Atracțiile majore vor fi cele două Eclipse: parțială de Soare (13 iulie) și totală de Lună (27 iulie – cel mai îndelungat fenomen de acest fel din acest secol). Oriunde v-ați afla, la birou sau în concediu, nu uitați că din punctul de vedere al statisticii astrologice, cele două săptămâni dintre eclipse au o încărcătură specială (oameni noi apăruți, evenimente ciudate, meciuri emoționale). Dacă ar trebui să dau o concluzie despre astrele lunii iulie: lucrurile/proiectele/relațiile noi nu prea sunt avantajate, ci mai degrabă cele reluate spre a fi rezolvate”, scrisese pe rețeaua de socializare Facebook astrologul Daniela Simulescu.