ECOAQUA S.A. CĂLĂRAŞI VA TRIMITE FACTURILE DE SERVICII APĂ ŞI CANALIZARE CĂTRE CLIENŢII SĂI PRIN POŞTA ROMÂNĂ

Operatorul serviciilor de apă şi canalizare din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa anuntă utilizatorii săi hotărârea de transmitere a facturilor prin serviciul oferit în acest sens de POŞTA ROMÂNĂ.
Se va începe această acţiune în baza contractului încheiat cu CN POŞTA ROMÂNĂ SA pentru trimitere de corespondenţă, începând cu facturile emise în luna aprilie 2018, în Municipiul Călăraşi, cu cartierele Mircea Vodă, Central, Măgureni pentru zona de case care au montat pe bransament contor cu transmisie radio la distantă, unde nu mai este necesar prezenţa casierului cititor de contor.
Prin urmare pentru aceste cartiere, factura de apă şi canalizare nu va mai fi înmânată de casier, ci se va primi de la factorul postal.
Plata facturii de către utilizatorii din aceste zone se va face prin punctele (magazinele) cu sigla „PAY POINT” sau cu însemnul „UN DOI” – Centru de plati, la casieriile proprii ale ECOAQUA sau prin OP, Internet Banking în conturile înscrise în factură.
Ulterior se va extinde acest serviciu de transmitere prin corespondenţă, prin Poşta Română şi pentru ceilalţi utilizatori de la case şi blocuri, atât din Municipiul Călăraşi cât şi din celelalte localităţi aflate în aria de operare a ECOAQUA SA Călăraşi.