LA CĂLĂRAȘI SUNT ADUȘI MUNCITORI DIN SRI LANKA, NEPAL ȘI PAKISTAN!

Am scris de mai multe ori despre fenomenul alarmant al depopulării României, de faptul că milioane de oameni apți de muncă au plecat din țară! Partea cea mai activă a populației active nu se mai află în România! Nu se mai muncește în România! Nu mai produce pentru România!…
Se caută, cu disperare, angajați și de foarte multe ori atunci când se găsesc amatori aceștia nu sunt buni nici de trecut strada! Este o situație dramatică, situație care a generat, la rândul ei acțiuni de salvare! Firmele care au producție și nu mai au muncitori români sunt nevoite să apeleze la forța de muncă din străinătate! Așa am aflat, în aceste zile, de la mai multe firme din județ că au semnat contracte cu agenții care se ocupă cu așa ceva pentru a primi angajați !
Din Nepal!… Sri Lanka!… Pakistan!…

Este o investiție foarte mare pentru că trebuie plătite biletele de avion pentru aducerea lor în România! La care se adaugă cheltuielile pentru asigurarea condițiilor de locuit! Care reprezintă tot obligația angajatorului! Plus salariile care sunt deosebit de mari pentru cei din aceste țări! Dar ele nu sunt atractive pentru români! Din nefericire!… Așa că să nu vă mirați dacă în curând veți vedea niște cetățeni care arată mai altfel decât călărășenii obișnuiți! Vin de departe! Depopularea României produce ravagii !