ELENA NICOLACHE ŞI AUREL NICULAE- CANDIDEAZĂ, INDEPENDENT!

ALEGERILE 2016- LA CĂLĂRAŞI- CANDIDAŢI INDEPENDENŢI!

Iată că în ediţia 2016 a alegerilor parlamentare consemnăm o noutate, atât la nivel naţional, dar- mai ales- la nivelul Călăraşiului: după ce Theodor Paleologu este primul candidat care şi-a anunţat candidatura ca independent şi în judeţul Călăraşi avem candidaţi independenţi. Fostul preşedinte al UNPR Călăraşi- Aurel Niculae- alături de candidata la Primărie a aceleiaşi formaţiuni, în vară- Elena Nicolache- nu au intrat în rândul celor care au făcut fuziunea cu PMP-ul şi, după mai multe analize, au decis să candideze independent!
Desigur, aşa cum sunt legile în România, este destul de greu să candidezi independent. Cum spunea cineva- „te fură toată lumea!“. Dar, de data aceasta, se pare că vor fi instalate camere, ştampilele vor fi luate la ora 21, aşa că unele dintre cele care se mai întâmplau, pare că nu se vor mai întâmpla!
Pe de altă parte, este o decizie curajoasă a celor doi care, iată, au reuşit deja o performanţă- AU STRÂNS SEMNĂTURILE NECESARE! Pe care le-au depus, o dată cu anunţarea candidaturii. Iar, din acest moment, se pregătesc pentru campania electorală…