EVENIMENT- AGRICULTORII CĂLĂRĂŞENI FAŢĂ ÎN FAŢĂ CU LIVIU DRAGNEA ŞI MINISTRUL AGRICULTURII- CU PRODUSELE LOR!

Despre vizita în judeţul Călăraşi a preşedintelui Camerei Deputaţilor şi preşedinte al PSD, Liviu Dragnea, alături de Ministrul Agriculturii Petre Daea a vorbit inclusiv Dragnea, cu o zi înainte, atunci când şi-a anunţat vizita respectivă. Despre obiectivul efectiv al acestei deplasări am primit comunicatul Prefecturii în care aflăm că a fost dată în folosinţă ,,Staţia de Pompare S.P.A. km 388 – navele 2 şi 3 din amenajarea Gălăţui Călăraşi,,.
De fapt, cel mai important eveniment l-a reprezentat expoziţia de produse agricole pe care agricultorii călărăşeni au pregătit-o, special pentru Dragnea şi ministrul agriculturii! A fost iniţiativa directorului Direcţiei Agricole Călăraşi, Ion Stan, răspunzând interesului ministrului pentru produsele româneşti, pentru calitatea lor. Incontestabile, de altfel, aşa cum ne arată şi imaginile surprinse la faţa locului. Totodată, în semn de preţuire pentru efortul depus, fiecare producător agricol primeşte câte o scrisoare din partea Ministerului Agriculturii, Direcţia Agricolă Călăraşi, în semn de mulţumire pentru participarea la acest eveniment, etichetele scoţând în evidenţă toţi producătorii care au participat la acest eveniment.

dragnea 5Producători călărăşeni: Amariei Gheorghe- pepene verde din soiul „Sorento”, Robu Stelică- vinete din soiul „Aragon”, SC ARFIS SRL- vinete din soiul „Aragon”, pepene verde din soiurile „Mirsini” şi „Red Star”, ardei gras din soiul „Amy”, ardei gogoşar din soiul „Cornel”, ardei kapia din soiul „Ureche de elefant” şi tomate din soiurile „Kenron” şi „Kero”, Marcu Aurel- pepene verde din soiul „Sorento”, David Ion- pepene verde din soiul „Crimson”, Dinu Daniel- pepene verde din soiul „Selyn”, Eremia Nicolae- pepene galben din soiul „Raymond”, Carapidis Damian- pepene galben din soiul „Raymond”, Robu Stelică- ardei kapia din soiul „Kaptur”, Dicu Marian- tomate din soiul „Rila”, Necula Daniela- tomate din soiul „Zadurella”, Meşca Marian- tomate din soiul „Briliant”, Tonea Ionel- căpşuni din soiul „Albion”, SC CEREALEALFLOR SRL- morcov din soiul „Carvejo” de calibrele „100-150gr” şi „150-200gr” şi ceapă galbenă din soiul „PX07713119” de calibrul „40-60mm” şi soiul „Ciclop” de calibrul „50-70mm”

Iată, cu toate glumiţele care se fac pe seama lui Daea, acesta este unul printre puţinii miniştri ai agriculturii care preţuiesc, cu adevărat, producţia agricolă românească…