Eveniment! AVIATORII ȘI… ”PRIETENII PĂDURILOR”!

Multe lucruri interesante se petrec în România, inclusiv în judetul Călărași, prin implicarea unor oameni inimoși! De exemplu, Asociația “Prietenii pădurilor din România”, al cărui coordonator este, în acest moment, Gabriel Șerban a realizat, în ultimii ani lucruri excepționale! Peste 100 000 de puieți plantați în doi ani, în județul Călărași! Plantarea a 100 de stejari în toate localitățile județului! Finalizarea lizierei împotriva vântului în comuna Brâncoveni!
De data aceasta cei care au fost alături au fost aviatorii și militarii din Unitatea Militară 86 Borcea, cei care alături de elevii școlii gimnaziale “Dragoș Marin”din Ștefan cel Mare au plantat puieți de salcîm pentru completarea lizierei pădurii din comuna Ștefan cel Mare! 2000 de copaci au fost plantați , într-unul din proiectele în care se implică, de mai multă vreme, conducerea comunei Ștefan cel Mare, Nicolae PANDEA !
Militarii din Baza Aeriană Borcea au fost prezenți și vor fi de fiecare dată când vor fi solicitați! Despre această asociație vom mai vorbi pentru că merită !…