Eveniment! CĂLĂRAȘIUL LA SALONUL INTERNAȚIONAL “VALORI EUROPENE”!

La București, în organizarea Muzeului Național Cotroceni, alături de Uniunea Caricaturiștilor din România a avut loc vernisajul expoziției Salonului Internațional de. Caricatură – “Valori Europene”! Festival la care au participat foarte mulți creatori din toată lumea, la vernisaj fiind prezente nume fundamentale ale caricaturii mondiale, în frunte cu președintele FECO – Peter Nieuwendijk! Salonul a fost organizat de Muzeul Național Cotroceni, din partea FECO România fiind prezent președintele acestei asociații, Cristian Topan!

PREMIILE DE LA CĂLĂRAȘI – OFERITE LA SALONUL INTERNAȚIONAL!

Fiind prezent la vernisaj pentru a fi, la rândul său, evidențiat prin înmânarea unei diplome a FECO, directorul Direcției pentru Cultură Călărași, prof. dr. Sorin Danciu a profitat de prilejul prezenței unora dintre marii artiști ai lumii participanți prin lucrări la festivalul de la Călărași pentru a oferi premiile celor prezenți la București!
În frunte cu Peter Nieuwendijk-Președintele FECO! Omul care a realizat o scrisoare publică adresată artiștilor din toată lumea – peste 60 de țări de pe toate continentele și în care a vorbit, elogios, despre Călărași!
Au mai primită premii Klaus Pyter și Doru Axinte ! Totul s-a desfășurat într-o atmosferă deschisă, firească pentru astfel de expoziție, dar încărcată de profesionalism și de mesajul valabil pe tot globul în legătură cu tot ceea ce se întâmplă în acest moment în lume!