Eveniment! CEL MAI MARE TURNEU NAȚIONAL CENTENAR – ȘI LA CĂLĂRAȘI!

Afis turneu - ARTISTI - Pachet Principal Editia 1- by @lex - Calarasi NET
Anul 2018 este, cu siguranță, deosebit de important din punctul de vedere al Centenarului Marii Uniri! Între multele proiecte demarate în această perioadă, deși tot mai multe sunt într-o veritabilă întârziere, se situează și proiectul atât de important al unor mari spectacole care se desfășoară în toată România, simultan în cele trei mari regiuni românești! Compania „Casa Artiștilor” a demarat acest proiect care durează din aprilie până în octombrie 2018!
În fiecare weekend, timp de trei zile, în trei localități diferite din cele trei regiuni se desfășoară, simultan, spectacole în cadrul turneului „România în sărbătoare”! Marile spectacole au debutat chiar în capitala țării, la București, iar între 4, 5 și 6 mai 2018 ele se desfășoară și la Călărași! Conform afișului pe care l-am publicat, deja, cu prioritate! În sfârșit au și călărășenii parte de spectacole pentru sufletul lor!…
Va fi un regal și din punctul de vedere al tuturor celorlalte manifestări legate de spectacole, începând cu târgul tradițional și terminând cu parcul de distracții! Distracție plăcută, la Călărași!