EVENIMENT- CENACLUL „PHOENIX“- DE DRAGOBETE!

Un spectacol înduioşetor, în egală măsură- reconfortant, o întâlnire de suflet a grupului oamenilor minunaţi care încă mai cred în arta literară s-a petrecut în sala Euterpe a Direcţiei pentru Cultură Călăraşi unde, la invitaţia directorului Direcţiei pentru Cultură, prof.dr.Sorin Danciu, Cenaclul „Phoenix“ a organizat o minunată întâlnire literar-muzicală, pe tema… Dragobete.

Spectacolul a fost coordonat de minunata Rodica Iacob, aceasta dovedindu-se şi o gazdă excepţională, dar şi o fină cunoscătoare a resorturilor literare, fiecare moment de prezentare conţinând şi câte o glumă literară, câte un citat celebru, toate rostuind un spectacol de înaltă ţinută. Au citit din creaţiile lor GEORGIANA DRAGOMIR, VALENTINA POPESCU, CORNEL URSU, ANIŞOARA GEAMĂNU, DANIELA TUDOR, ELENA STAICU, PR.GRIGORIU ADRIAN, CORINA SOARE, DUMITRU MARDARE, DUMITRU NICULAE, NINA BERHECI. La rândul ei, Daniela Tudor a cântat la vioară a încântat, din nou, publicul cu un minunat potpuriu de melodii de dragoste.
În final, prof.dr.Sorin Danciu a apreciat spectacolul şi le-a mulţumit celor prezenţi pentru tot ceea ce fac. Prilej cu care a realizat şi un moment de poezie, la rândul său, stârnind aplauze.