Eveniment! “FLORES CAMPI” ȘI-A SĂRBĂTORIT MAJORATUL!

PRILEJ DE BUCURIE!…

Acesta a fost sentimentul și aceasta a fost atmosfera în care, în marea sală de spectacole de la Călărași a avut loc spectacolul aniversar ”Flores Campi” – 18!
Au fost prezenți artiști și mari și mici, părinți, vedete, profesori, toți cei implicați în acest reușit proiect cultural care, iată, a ajuns la vârsta majoratului !

GRUPUL CELOR MICI – IMPRESIONANT!

Aceasta este imaginea care rămâne după această manifestare și care este generatoare de optimism – un grup vocal mai mare decât a fost vreodată la Călărași, de micuți care aspiră la celebritate, bătând la porțile gloriei prin “Flores Campi”!
Ei au cântat, i-au încîntat pe toți cei prezenți și, iată, au participat la acest spectacol excepțional!

SANDA A RĂMAS FĂRĂ CUVINTE!

Alexandra Boranda este una dintre cele mai implicate în tot ceea ce s-a desfășurat sub această egidă a școlii de muzică din Călărași! Iar atunci când a fost invitată să-și rostească gândurile, la pronunțarea numelui marelui compozitor Dumitru Lupu Sanda nu a mai putut vorbi! De emoție! În aplauzele tuturor celor prezenți!…

APLAUZE ÎN MEMORIA LUI DUMITRU LUPU!

Este cel care a pus pe roate acest uriaș aparat de spectacole, iar prezența lui a rămas în inimile tuturor celor care au participat la acest experiment, inițial, proiect cultural ajuns la vârsta majoratului! S-au cântat melodii compuse de Dumitru Lupu, într-o atmosferă de mare emoție!

ILEANA ȘIPOTEANU – IMPRESIONATĂ!

Este emblema vie a acestei școli muzicale, o vedetă care a crescut vedete, în jurul căreia s-au țesut atât de multe povești frumoase!
Ileana ȘIPOTEANU a cântat piese celebre, iar momentul în care toată lumea a aprins lanternele din telefon a fost unul parcă venit din… Ceruri!…

AU FOST OFERITE MEDALII!

Pentru toți cei care au reprezentat o imagine a acestui proiect cultural reușit!

ILEANA SIPOTEANU – “DOMNUL SORIN DANCIU ESTE SINGURUL ZIARIST DIN ROMÂNIA CARE A PROMOVAT ȘI PROMOVEAZĂ, NECONDIȚIONAT, TOATE VALORILE LOCALE”!

Când am văzut, pentru prima oară – Omul zilei! Omul săptămânii! – niște copii(?) ne-am mirat foarte tare, dar copiii aceia erau chiar oamenii acelor zile, cei care contau în acel moment pentru comunitate!

S-A CÂNTAT, S-A DANSAT, A FOST UN SPECTACOL ADEVĂRAT!

Aceasta este imaginea cu care au plecat toți cei prezenți pe scenă și în sală, oameni legați cu sufletul de acest proiect excepțional care a devenit o adevărată familie!…