EVENIMENT- INAUGURAREA NOULUI STUDIO DE TELEVIZIUNE „COOL TV“ LA LICEUL „DANUBIUS“ !

Dotarea Centrului Şcolar şi Cultural de Jurnalism- CESCUJUR, din Liceul „Danubius“- la cele mai mari standarde internaţionale! *Emisiunile sunt transmise în direct (LIVE)! *Cum s-a transformat o emisiune- festivă într-un… talk-show!

Momente inedite, în Liceul „Danubius“ la sfârşitul săptămânii trecute. Când, cu ocazia „Serbării Clopoţelului“ a fost inaugurat noul studio de televiziune, COOL TV- studioul ultramodern, la standarde internaţionale, studio din care emisiunile sunt transmise în direct (LIVE). Cu acest prilej a fost realizată chiar o emisiune în direct, moderată de prof.dr.Sorin Danciu. Emisiune în care au fost invitaţi primarul municipiului Călăraşi- Daniel Ştefan Drăgulin, directorul Liceului „Danubius“- prof.Constantin Croitoru, prof.Klaus Micescu- inspector şcolar, directoarea Casei Corpului Didactic Călăraşi- prof.Camelia Croitoru, profesorii Cristian Puişor şi Dumitrel Toma, alături de membrii ai Centrului Şcolar şi Cultural de Jurnalism- CESCUJUR. Regia tehnică a fost asigurată de cea care coordonează întreaga activitate din Centrul de Jurnalism- prof.Loredana Mira.

Emisiunea a prezentat noul studio, performanţele acestuia, modul în care s-au realizat toate cele prezente aici, lucruri apreciate, în primul rând, de toţi cei prezenţi. Primarul Daniel Ştefan Drăgulin şi-a exprimat bucuria că toate aceste lucruri au putut fi realizate, că mai există încă un spaţiu de învăţământ modern, în Călăraşi. Pe parcursul desfăşurării emisiunii, dintr-o emisiune festivă ea s-a transformat într-un adevărat talk-show, prin dialogurile între invitaţii prezenţi în emisiune.

Emisiunea poate fi urmărită la Televiziunea COOL TV, pe site-ul CESCUJUR.