Eveniment istoric! ASTĂZI, PENTRU PRIMA OARĂ, LA CĂLĂRAȘI – NOCTURNA! ȘI MAI E ȘI MECIUL CU STEAUA – FCSB

MARE INTERES!

Că Steaua, chiar poreclită FCSB vine la Călărași, este un element de interes pentru spectatori, meciul putând avea orice rezultat în condițiile în care trupa lui Dică, proprietatea lui Becali este plină de accidentați!
În condițiile în care Mihai Stoica se plânge că echipa este plină de accidentați, cum “nu am mai văzut în viața mea”! O fi vreun avantaj?…
Nu știm să spunem asta , ceea ce știm cu siguranță este că va fi o nouă premieră în istoria Călărașiului – primul meci pe teren propriu, la Călărași, jucat pe nocturnă! Care nocturnă se și instalează, la Călărași!

OFICIALII DIN CĂLĂRAȘI VOR SĂ JOACE PE TEREN PROPRIU

Oficialii din Călărași vor să joace pe teren propriu confruntarea cu FCSB din „optimile” Cupei, săptămâna viitoare, iar pentru acest lucru au scos o sumă consistentă din buzunar, ca să monteze o instalație de nocturnă.

Este a treia echipă, după Foresta Suceava și Hermannstadt, care plătește pentru a juca „acasă” sub lumina reflectoarelor. Mai mult, șefii de la Dunăre au solicitat ca și partida cu Viitorul, de pe 4 noiembrie, să se joace tot în nocturnă, momentan meciul fiind programat de la ora 14:00.
Pentru montarea nocturnei, care va începe astăzi, s-a apelat la o firmă din Baia Mare, iar conform primelor informații închirierea costă 55.000 de euro.
Firma a instalat deja cele 4 schele, care au 22 de metri înălţime. Iar cele 90 de lămpi, cu o putere de 2.000 W fiecare, vor ajunge azi pe stadionul din Călărași.
Pentru meciul cu FCSB au fost scoase la vânzare 8.200 de bilete, peste 50 la sută din ele fiind deja epuizate!
Un bilet la peluze costă 20 de lei, la tribuna 1, 30 de lei, iar la tribuna a II-a, 40 sau 120 de lei. Abonamentele emise pentru partidele de campionat sunt valabile la meciul de pe 1 noiembrie!
„Partida se va juca cu casa închisă! Ne-am dorit să jucăm acasă pentru că suporterii din Călărași aveau nevoie de un astfel de meci disputat aici, în nocturnă”, a precizat Florin Brișan, președintele echipei. „Va fi o sărbătoare, iar noi vom încerca să ne calificăm mai departe”-Dan Alexa, antrenor Dunărea.
Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a fost prezent în momentul în care pe stadion s-a făcut lumină.
NOCTURNA pe Arena „Ion Comșa” este un vis devenit realitate pentru fotbalul călărășean.
Bucurie pentru echipă, suporteri și oficialități!