EVENIMENT! SĂRBĂTOARE ŞI BUCURIE, LA MODELU!

Din nou prilej de sărbătoare pentru modeleni, Zilele Comunei Modelu, un adevărat festival, antrenant, cu multă bucurie pentru mii de oameni care s-au perindat, în cele două zile de sărbătoare, la spaţiul amenajat pentru acest eveniment festiv al uneia dintre cele mai mari comune din judeţul Călăraşi.
Ca de obicei, spectacolul a fost unul de mare succes, evoluând artiştii din toate domeniile: Adriana Antoni, Laura Vass, Laura Lavric, Taraful Măruţă şi Malyna, Liviu Guţă, Matteo, Andreea Antonescu, Heaven, Alex Kojo, Nemuritorii, Hangiţele, Like Chocolate, Nick (N&D), DJ Jungle.
Ca de obicei, de toată desfăşurarea evenimentului s-a ocupat primarul Gheorghe Dobre, omul al cărui nume se îngemănează cu acela al comunei Modelu, localitate pe care a adus-o pe o culme visată de multe spaţii rurale din toată România! Felicitări, domnule primar! Felicitări, Consiliului Local, consilieri destoinici, implicaţi, oameni care vor, cu adevărat, să facă lucruri minunate pentru cetăţenii care i-au ales- mai precis, Modelu este un adevărat… MODEL!