EVENIMENT- SORIN DANCIU, ÎN DIRECT, LA B1TV- ÎN NOUA EMISIUNE A LUI LUIS LAZARUS!

Mai multe teme abordate privind morţi suspecte din România! *Printre ele- Mădălina Manole *Firesc, a fost invitat biograful Mădălinei Manole!…

bO NOUĂ EMISIUNE A LUI LUIS LAZARUS!
Cunoscutul realizator de televiziune, Luis Lazarus, a pus la cale o emisiune de interes, de data aceasta la Televiziunea B1TV. O emisiune care, în prima sa etapă nu a avut generic, nu are nici măcar titlu, dar are un scop foarte bine precizat: DEZVĂLUIRI DESPRE MORŢI SUSPECTE! De la politicieni care au plecat dintre cei vii, cu foarte multe semne de întrebare, până la artişti în jurul cărora s-au creat numeroase legende. Este motivul pentru care emisiunea lui Luis Lazarus se pare că va avea un interes major, puţine fiind emisiunile care mai abordează asemenea teme cu seriozitate, în stilul special şi profesionist al anchetelor de presă. Au fost invitaţi în studioul televiziunii, de la cunoscutul reprezentant al Armatei Române, colonelul Mircea Dogaru, alături de fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, avocatul Tonel Pop şi cunoscuta interpretă de muzică uşoară, Silvia Dumitrescu. Au fost invitaţi să intre în direct, în emisiune, jurnalistul Christian Levant şi Sorin Danciu, în calitatea sa de biograf al Mădălinei Manole. Pentru că una dintre temele emisiunii a fost moartea Mădălinei Manole.

cMOARTEA MĂDĂLINEI MANOLE!
Au trecut aproape 10 ani de când Mădălina Manole, „fata cu părul de foc”, a fost găsită moartă în locuinţa din Otopeni chiar de ziua ei când a împlinit vârsta de 43 ani. Se întâmpla în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010. Medicii au găsit-o pe Mădălina Manole lângă baia din casă într-o baltă de sânge. Anchetatorii au precizat că la câţiva metri de corpul artistei a fost găsit un recipient din plastic pe care scria „pesticid”. La scurt timp s-a stabilit că în recipient fusese Furadan, folosit pentru combaterea insectelor de pe câmp. Mădălina Manole a fost îngropată în Cimitirul Eroilor din Ploieşti. De atunci, părinţii şi soţul acesteia au fost într-un război continuu. Părinţii Mădălinei l-au acuzat în repetate rânduri pe soţul cântăreţei că ar fi vinovat de moartea ei. Inexistenţa unor explicaţii concrete a amplificat după atâţia ani misterul unei morţi încadrate de procuratură la sinucidere. În tot acest timp, Ion şi Eugenia Manole au încercat să redeschidă dosarul vrând să demonstreze că fata lor nu s-a sinucis cu Furadan, ci a fost victima unui omor. Mama cântăreţei s-a stins din viaţă anul acesta, după ce a pierdut lupta cu o boală grea.

dLUIS LAZARUS- IAR ACUM, SORIN DANCIU, BIOGRAFUL MĂDĂLINEI MANOLE, ÎN DIRECT!
Luis Lazarus: Iată, avem de-a face cu o variantă oficială. Practic, este vorba despre marea noastră artistă, Mădălina Manole care se afla, la un moment dat, într-un trend ascendent extraordinar. Ulterior a avut o depresie, dar în această perioadă a reuşit să se căsătorească, să facă un copilaş şi după aceea, brusc, se sinucide. La telefon, în acest moment, se află Sorin Danciu, om de litere, scriitor şi patron de trust de presă la Călăraşi care, printre altele, este şi biograful Mădălinei. A cunoscut-o foarte bine şi pe ea şi pe soţul ei şi are de lansat o ipoteză foarte foarte spectaculos (în parte sunt şi eu de acord cu el) şi în câteva zile va fi lansată chiar şi o carte despre Mădălina Manole.

e“MĂDĂLINA NU NE LASĂ SĂ DORMIM!”
Sorin Danciu: Buna seara, în primul rând dumneavoastră, mult succes pentru această emisiune, salutări invitaţilor dumneavoastră, în egală măsură celor care se uită la această primă ediţie. Vreau să vă spun că noi pregătim cartea, a treia ediţie, prima este scrisă împreună cu Mădălina, „Ecografie pe suflet într-o după-amiază de vineri”, a doua este „Şapte ani grei!” în care am analizat ce s-a întâmplat de la momentul despărţirii de Şerban Georgescu până în acea noapte fatală, iar acum Mădălina nu ne lasă să dormim şi semnalele de acolo ne pun pe gânduri. Cartea se numeşte „Cum a murit Mădălina Manole- Adevărul!”

CUM S-AU DECIS, ATÂT DE REPEDE, CĂ A FOST SINUCIDERE?
Desigur, noi nu suntem o instanţă, noi suntem reporteri, oameni de presă, am făcut investigaţii jurnalistice, am adresat la momentul respectiv 60 de întrebări Parchetului General care ne-a dat dreptate că acele întrebări merită răspuns, dar au fost date aşa cum vă amintiţi, probabil, procurorilor de caz care, bineînţeles că au închis cazul.
Luis Lazarus: Aş mai vrea să fac o precizare, în Codul Penal e un articol care spune cam aşa: se pedepseşte nu numai crima ci şi determinarea sau înlesnirea sinuciderii. Spune-mi, punctual, tezele!

fCÂTEVA ÎNTREBĂRI ESENŢIALE!
Sorin Danciu: Pe lângă alea 60 de întrebări, câteva întrebări foarte importante, acum îşi merită răspunsurile! Nu le aflăm în noaptea asta, dar, cu siguranţă, toţi vor fi puşi pe gânduri.
În primul rând, cum o noapte întreagă, un copil nu se trezeşte toată noaptea, o femeie de peste 60 de ani nu se trezeşte toată noaptea, ca să nu mai spunem de soţul Mădălinei care de la ora 00 şi până la 6:30 nu s-ar fi trezit?
În condiţiile în care (şi aici vine elementul foarte important pe care îl ştie toată lumea) cei doi câini din curtea casei, câinii Mădălinei, spun vecinii, au urlat toată noaptea! Ori este imposibil să nu te trezească acest urlet al câinilor care, probabil, simţeau că se întâmplă ceva în casă! Nimeni nu a pus aceste întrebări dintre anchetatori. Mai departe, un lucru destul de important: lovitura fatală este în zona occipitală.
De ce s-a lovit Mădălina Manole?
N-am văzut răspuns la această întrebare în condiţiile în care este evident că asta este explicaţia morţii, această lovitură fatală. Ori, în zona în care a fost ea găsită, se găseşte uşa de la baie. Uşa de la baie este foarte importantă pentru că în baie s-au găsit, pe pereţi, picături de sânge de care domnii procurori nu au vrut să ţină cont. Sunt mărturiile nu doar ale tatălui Mădălinei Manole, ci şi ale altora care au cercetat acest caz. Vă daţi seama că răspunsul la această întrebare este cum a căzut pe spate, s-a lovit cu capul în zona occipitală de mânerul de la baie, uşa s-a deschis, sângele a sărit pe pereţi.
Şi, cea mai importantă întrebare, am făcut şi acest experiment, în corpul Mădălinei s-au găsit 350ml de Furadan, am făcut experiment- de mai multe ori, cu doamne în jur de 40 de ani, cu apă, nici măcar minerală, să vedem dacă pot înghiţi 350 ml fără să se oprească. Este imposibil!
Luis Lazarus: În condiţiile în care Furadanul i-ar fi venit, pe gât, instantaneu!
Sorin Danciu: De aici apare ipoteza noastră pe care o vom prezenta în carte. Nu duşmănim pe nimeni, am toată înţelegerea pentru ce s-a întâmplat acolo, eu sunt de ambele părţi, vreau să fiu echidistant, Mădălina a avut câteva tentative pe care noi le ştim şi cred că despre ele ştiu şi apropiaţii.

A ÎNCEPUT O EMISIUNE- URMEAZĂ… CARTEA!
Desigur, această emisiune a fost doar un episod din multele acţiuni pe care biograful Mădălinei Manole le-a făcut şi le face, în memoria celei care a fost una dintre cele mai iubite interprete de muzică uşoară din istoria României! Emisiunea a trecut, urmează… cartea: „Cum a murit Mădălina Manole? Adevărul!…” Mai avem multe de vorbit, pe această temă!…