Excepțional! CLASA A XII-A DE JURNALISM DE LA “DANUBIUS” – NUMAI PREMIANȚI!

*Și majoritatea – specialiști în tehnoredactare și video montaj!

Se împlinesc 25 de ani de când la Liceul “Danubius” din Călărași a început să funcționeze clasa de jurnalism, aceea care a produs, de-a lungul timpului, mulți, foarte mulți specialiști în radio, televiziune și presa scrisă care sunt angajați la majoritatea televiziunilor naționale și chiar la televiziuni din alte țări!
Anul acesta am constatat o situație extrem de interesantă – Mai mult de jumătate dintre elevii clasei a XII-a – jurnalism au luat premii, având medii între 9, 91 și 8, 50! Toți ceilalți elevi din clasa a XII-a – jurnalism au media generală peste 8!
Desigur, mai există clase de liceu cu asemenea performanțe, dar mai mult de jumătate dintre cei din clasă sunt specialiști în cele trei componente: radio, televiziune, presă scrisă! Fiind implicați în proiecte naționale și internaționale ale Liceului “Danubius”!
Un merit desăvârșit revenindu-i dirigintei clasei, profesoara IULICA BOANCĂ– aceasta felicitându-i din toată inima pentru rezultatele obținute și dorind ca în examenul de Bacalaureat din vara viitoare “clasa aceasta să scrie istorie”!…