Excepțional! DIN CĂLĂRAȘI – 4 – ÎN FINALĂ LA “MAMAIA COPIILOR”!

ȘI FESTIVALUL A AJUNS LA… MAJORAT!

Iată că şi cel mai important festival de muzică din România dedicat copiilor și tineretului adolescent, “Mamaia Copiilor” a atins vârsta de 18 ani! O vârstă respectabilă, o vârstă importantă într-un mediu în care, din nefericire, este tot mai greu de dus, până la capăt, un asemenea proiect.
Este meritul omului care s-a implicat de la un capăt la altul în tot acest proiect – Liviu Manolache, cel care duce mai departe proiectul început de tatăl său, celebrul și regretatul compozitor Aurel Manolache. Un proiect dus până la capăt și cu mare succes!…
Laura TudoranLaura Tudoran

DIN CĂLĂRAȘI – PATRU FINALISTE!…

Aceasta este realitatea care ne bucură și pe care o consemnăm acum când ne mai despart doar câteva zile până când festivalul va demara. Când vom consemna, din nou, prezența în finala a reprezentanților Călărașiului, o performanță atinsă de-a lungul timpului de la prima ediție până astăzi!
Practic, pe 10 iulie avem prima zi de concurs, iar în zilele de concurs vor fi prezente în marea finală în care s-a ajuns atât de greu, prin mai multe etape de calificare 4 tinere din Călărași!
Catinca LeuCatinca Leu

CATEGORIA 7(ȘAPTE)– 9(NOUĂ) ANI: VERONICA NEAGU! LAURA TUDORAN!

În grupele festivalului sunt calificate, așa cum spuneam, patru tinere din Călărași. La grupa a doua de vârstă, de la șapte la nouă ani, acolo unde concurența devine, deja, foarte serioasă avem calificate în finală două tinere din Călărași: Veronica Neagu, Laura Tudoran. Catinca Leu, la grupa 10-12 ani, grupa cea mai aglomerată, cu cea mai mare concurență, dar Catinca este sigură că va ieși câștigătoare.
Aflate la începutul carierei cele două au atins succesul și speră să obțină și premii!
Veronica NeaguVeronica Neagu

CĂTĂLINA TUDORACHE – O VEDETĂ, DEJA!

La rândul său, într-o categorie superioară – cea a adolescenților se află calificată în finală, din Călărași – Cătălina Tudorache!
Obișnuită a scenei, a festivalurilor, a concursurilor, cu multe succese în tot ceea ce a realizat, de-a lungul timpului.
Să le urăm succes tinerelor din Călărași! Suntem, cu siguranță în asentimentul dumneavoastră, al tuturor celor care credeți în destinul acestor valori și în ceea ce a creat, în continuare și Școala de Muzică “Flores Campi” care și ea împlinește, în acest an 18 ani! Vom fi la festival și vă vom ține la curent cu totul!…
Catalina TudoracheCătălina Tudorache