EXCLUSIV POVESTEA PATINOARULUI 2017!

*Ceea ce s-a dorit a deveni un scandal, s-a transformat într-o bucurie pentru mulţi copiii!
*Dar povestea PATINOARULUI FALS rămâne de actualitate!…

DE AICI A ÎNCEPUT TOTUL …

Totul a pornit de la nişte semnale pe care le-am primit de la o serie de cititori ce ne-au transmis, la rândul lor, anumite luări de poziţie, mai mult sau mai puţin publice, împotriva noului patinoar de la Călăraşi! Elementul esenţial era că la Călăraşi mai există un patinoar şi nu avea rost să fie adus acest patinoar, acum! Mai ales că sunt bani mulţi, la mijloc, ca să nu mai punem în calcul şi faptul că un patinoar consumă multă energie electrică! În acest context ne-am apucat să verificăm ce era cu patinoarul acela care a fost_ Şi ce este cu patinoarul acela care a fost adus!…De aici a început povestea…

PATINOARUL ĂLA… DEGEABA, ACOLO E BELEAUA!…

Se inaugurează primul patinoar!… Acesta a fost semnalul pe care toti băgătorii de seamă și vorbeții de serviciu l-au lansat atunci când s-a anunțat despre noul patinoar de la Călărași, pus în fața primăriei, în perioada sărbătorilor de iarnă 2017. De la comentariile privind rostul unei asemenea investiții, în condițiile în care tot primăria se plânge că nu există bani, până la lipsa de înțeles a unei asemenea acțiuni în condițiile în care, totuși, municipiul Călărași are, de ani de zile un… Patinoar! E drept, un patinoar din plastic, dar un patinoar în toată cuprinderea cuvântului …Ei, vedeți dumneavoastră, de-aici începe beleaua și de aici trebuie să pornească adevăratele comentarii!
index 2
Oameni buni, nu faptul că se face, pentru prima oară, un patinoar, la Călărași nu, nu, nu aceasta este problema, ci faptul că în acest moment municipiul Călărași are, teoretic și declarativ… DOUĂ patinoare! Patinoarul acesta, închiriat pentru o perioadă și patinoarul permanent pe care orașul il are la dispoziție de trei ani de zile! Patinuar care nu este folosit la nimic ! În mod normal, orășelul copiilor acolo trebuia amplasat, la patinoar, că doar d-aia are orașul un patinoar, pentru că acolo să se desfășoare toate manifestările legate de patinaj! Oameni buni, nu faptul că se face, pentru prima oară, un patinoar, la Călărași nu, nu, nu aceasta este problema, ci faptul că în acest moment municipiul Călărași are, teoretic și declarativ… DOUĂ patinoare! Patinoarul acesta, închiriat pentru o perioadă și patinoarul permanent pe care orașul il are la dispoziție de trei ani de zile! Patinuar care nu este folosit la nimic ! În mod normal, orășelul copiilor acolo trebuia amplasat, la patinoar, că doar d-aia are orașul un patinoar, pentru că acolo să se desfășoare toate manifestările legate de patinaj!
index 5
Nu în altă parte decât la patinoarul orașului! Numai că … ăla nu este patinoar! Acolo s-au băgat o grămadă de bani, nu doar europeni, e o făcătură, pe chestia de plastic care nu are, practic, nicio legătură cu adevărat un patinoar! Care este ăsta, din centrul orașului, de acum! Care patinuar consumă și curent electric, într-adevăr, în cantități uriașe, spun specialiștii… Dar ăla este patinoarul adevărat, celelalte sunt povești despre un patinoar care, practic, nu există!
index23
Deci, dacă vreți să vorbiți despre un adevărat scandal de presă, apucați-vă de patinoarul ăla, nu de ăsta care este, într-adevăr, pentru prima oară, la Călărași!…

NOI NU SCRIEM DEGEABA!

După ce am averizat ca „NOUL PATINOAR NU ARE MANTINELĂ” existănd pericol de accidente, primarul municipiului Călăraşi a dispus măsuri de urgență şi la inaugurare scândurile alea,ca la staul,au dispărut
Aşa se face presa adevărată- în interesul comunității!Şi comunitatea
,prin primar,a reacționat!

Iar am avut dreptate!
CĂLĂRAŞIUL CHIAR AVEA NEVOIE DE UN PATINOAR !

Aceasta este concluzia pe care am tras-o urmărind, chiar cu interes, afluxul de tineri către noul patinoar din centrul Călărașiului!
Tineri mulți, foarte mulți, veniți chiar și cu taxiurile, neavând cu toții autoturisme, dar îndreptându-se către patinoar! Acolo fiind imortalizate imagini cu mulți, foarte mulți tineri din Călărași care s-au bucurat și se bucură de patinoar!
12

index13

index14

index15