EXCLUSIVITATE! FLORIN CHILIAN A AVUT UN ACCIDENT, CHIAR ÎNAINTEA CONCERTULUI!

*El a venit, totuşi, la Călăraşi! *După care s-a reîntors la Bucureşti, pentru a da declaraţii, la Poliţie! *Tot timpul concertului, nimeni nu a ştiut asta!…

O secvenţă senzaţională s-a petrecut chiar în seara Festivalului Chitara Dunării- 2016. Atunci când, spre deosebire de programul iniţial care trebuia să înceapă cu festivitatea de premiere, ba chiar cu o lansare de carte şi disc, totul s-a schimbat! Din motive pur şi simplu… obiective!
Ceea ce, practic, nimeni nu a ştiut (în afara celor implicaţi) era că Florin Chilian, cel care trebuia să aibă recital în seara respectivă, a avut un accident de circulaţie, exact în momentul când pleca, din Bucureşti către Călăraşi! Un accident nu foarte grav, dar cu avariere severă a maşinilor. Motiv pentru care o maşină Mix Music a plecat, imediat, la Bucureşti, pentru a-l aduce la concert! S-a negociat, bineînţeles, cu Poliţia care (spre cinstea ei!) a acceptat ca şoferul implicat în accident să plece la Călăraşi, la spectacol, după care să vină la Poliţie, pentru a da declaraţii!

Ceea ce s-a şi întâmplat! Florin Chilian a fost acelaşi, ca de obice, pe scenă, nimic nu a anunţat că trecea prin momente deosebit de importante, aşa cum se întâmplă oricărui om, când, din nefericire, poate avea un accident de circulaţie! Poate că a lovit chitara mai cu forţă, poate că atunci când a cântat „Se alege praful!” se gândea şi la maşina de care se cam alesese praful, cert este că întregul concert nu s-a simţit nimic din problemele pe care artistul le avea! Adevărat artist!…
După care, bineînţeles, tot cu maşina Mix Music, Chilian s-a întors la Bucureşti pentru a da declaraţiile necesare, în asemenea caz, la serviciul Circulaţii Rutiere… Aşa arată festivalurile vii, adevărate!