Există și victime colaterale! “STAN GROUP SECURITY” ÎȘI ÎNCHIDE PORȚILE!

ÎNCET, ÎNCET SE ALEGE PRAFUL DE TOȚI INVESTITORII AUTOHTONI!

Am spus-o, o spunem și o vom repeta, cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul afacerilor în România corespunde mecanismului de distrugere specific… coloniei! Colonialiștii vin pentru a câștiga iar primul lucru pe care îl pun în practică este punerea pe butuci a investitorilor locali!
Desigur, cu largul concurs al cozile de topor din interiorul țării, al organelor specializate în asta, dar și al unora dintre cei care, în mod normal, ar trebui să sprijine investitorii autohtonii! Când toate acestea mai cunosc și influența unor războaie politice, mecanismul funcționează și mai bine, iar investitorul este pus pe butuci cu și mai mare rapiditate! Este ceea ce se întâmpla, din păcate, în aceste zile, chiar la Călărași !

“ÎN DOMENIUL ĂSTA, DACĂ RESPECȚI LEGEA… DAI FALIMENT”!…

Am aflat de la mai multe instituții că toate au primit un document din partea firmei “Stan Group Security” prin care sunt informați că acel contract pe care îl aveau pentru paza și securitatea instituțiilor se încheie, în mod forțat, la sfârșitul lunii aprilie! Se reziliază! Fără alte comentarii, o notă de informare și atât! Firesc, am căutat să aflăm mai multe și am aflat!
Din nefericire, lucrurile sunt complicate aici, pe de o parte pentru că și acest episod ar face parte din războiul politic care se duce între mai mulți factori ce își împart puterea și pun pe butuci firmele pe care le consideră ale adversarului, dușmanului – ziceți-i cum vreți! Alături de faptul că legile sunt făcute astfel, în acest moment, în România încât dacă sunt respectate duc direct în faliment firma respectivă!
Cum Ion Stan nu și-a permis niciodată să încalce legea, respectând-o de fiecare dată, a constatat că din punct de vedere economic această respectare a legii duce direct în faliment! Astfel că administratorul firmei l-a informat că firma nu are nici un fel de datorii, dar dacă va continua așa va ajunge să aibă! Pentru că s-au pierdut contracte! Anumite instituții au făcut niște jonglerii prin care, practic, l-au scos din competiție, fiind preferate alte firme cu… încredințare directă !
Desigur, firme care nici nu au de gând să respecte, vreodată, toate regulile, dar care, iată, sunt preferate! Astfel că o firmă care a reușit să-și creeze un statut pentru o perioadă destul de îndelungată… dispare! Ce dacă acolo erau angajați care au copii acasă? Acestora li se închide, pur și simplu, gura!
Desigur, dușmanii se pot bucura, dar dacă ne gândim la ceea ce se întâmplă, efectiv, în România și inclusiv în Călărași, constatăm că statutul de colonie este tot mai evident iar de țara asta se alege praful!
Și de oamenii săi, în mod firesc!…