Explicațiile unei ciudățenii – PRIMARII – LA DOUĂ CAPETE!

Primarii dintr-un partid și-au dus o parte dintre votanți în alte localități unde i-au pus să voteze împotriva propriului partid?!…
Aceasta a fost informația pe care echipa noastră de anchetă a primit-o inițial și deși era greu de crezut că așa ceva este posibil, ne-am repezit să verificăm, am urmărit, am dibuit, am aflat! Într-adevăr, atât în Partidul liberalilor din Călărași, dar și în partidul de guvernământ – PSD – în urma tensiunilor existente între anumiți membri ai conducerilor filialelor și pe baza relațiilor pe care le aveau și unii și alții unii dintre primari, la rândul lor nemulțumiți de anumite lucruri care i-au trimis în tabăra adversă, au ajuns la o asemenea grozăvie!
Primarii din comunele județului Călărași și-am luat oameni de încredere, după ce s-au asigurat că rezultatele vor fi pozitive pentru partidul din care făceau parte în localitatea lor, au mers la Călărași, ori la Oltenița și și-au pus oamenii să voteze împotriva partidului din care făceau parte!
Pentru ca rezultatele să fie proaste pentru conducerile respectivelor organizații, urmând tăieri de capete așa cum se anunțase de la nivel național! Interesant este că liderii acestor partide cunosc numele unora dintre acești primari, rămâne de văzut dacă le vor face publice!
Cum secretul votului este, totuși – secret, noi am verificat prin sursele noastre și am constatat că, într-adevăr, grupuri – grupuri de cetățeni din anumite comune au mers în Călărași și Oltenița și au votat!
Deși puteau să facă asta în comunele lor! De ce oare? Mama chiar se supără, dacă va afla!…
Oricum, noi suntem în așteptarea reacției liderilor filialelor județene ale respectivelor partide care știu multe și dacă vor vorbi va fi furtună – că tot ne-am obișnuit cu tornadele!…