Exploziv! ANIEL NEDELCU PAȚURCĂ – LA PSD?!…

După publicarea articolului în care am prezentat, la modul jurnalistic, cununia religioasă a cuplului alcătuit din senatoarea PSD, Roxana Pațurcă și primarul liberal de la Borcea, Aniel Nedelcu Pațurcă, am primit un semnal din partea tinerilor căsătoriți, inclusiv o precizare făcută chiar din partea primarului de la Borcea:
-Pentru că văd că se pune din ce în ce mai acut această problemă, a partidului din partea căruia voi candida, pentru că voi candida, mă gândesc din ce în ce mai serios că acest partid va fi PSD!
Motive legate atât de partid, în sine, dar și de opțiunile pe care le au majoritatea locuitorilor comunei pe care o reprezint. Nu mi-am luat nici un angajament față de nimeni, nu am nicio obligație față de cineva anume, în afară de oamenii de la Borcea! Așadar, aceasta s-ar putea să fie opțiunea mea!
Desigur, mai e mult până departe, alegerile sunt peste aproape doi ani, la nivelul fiecărei localități, dar mesajul este unul evident. Iar primarul de la Borcea este în situații asemănătoare fostului primar de la Călărași, Nicolae Dragu care atrăgea partidele către el, nu alerga el după partide! Pentru că oamenii de la Borcea îl doresc, în continuare, pe tânărul primar Aniel Nedelcu Pațurcă!…