Exploziv! CĂTĂLIN PREDOIU – FĂCUT PRAF, LA ANTENA 3!…

MIHAI GÂDEA: ”DOMNULE PREDOIU, LINIȘTIT SE SIMȚEA ȘI… MENGELE“!

În momentul în care s-a declanșat scandalul listelor negre primite de la Consiliul Europei, în România, puse în practică pentru cercetarea unor politicieni, ieșind în evidență și faptul că au fost cozi de topor în țară care au executat aceste jocuri, fără să-și pună prea multe întrebări, realitățile prezentate definind grave încălcări ale drepturilor omului, dar și amestecul brutal în viața instanțelor din România, a intrat în direct, prin telefon, fostul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu. Actualul deputat de Călărași, cel puțin teoretic…Cel care a început să prezinte punctul său de vedere, bolmojind într-un stil care i-a devenit de-a dreptul emblematic niște situații complet anormale, unele de-a dreptul șocante, altele scandaloase !

L-AU LĂSAT CE L-AU LĂSAT, DUPĂ CARE…

Predoiu a fost lăsat să-si spună monologul, o perioadă, până când cei din studio s-au enervat și a început dialogul! Din acel moment au început observațiile spectaculoase ale celor din studio, de la Mihai Gâdea la Mircea Badea, de la Răzvan Savaliuc la Mugur Ciuvică!
Și dacă v-ați uitat dar, mai ales, dacă nu ați urmărit emisiunea, vă prezentăm câteva lucruri extrem de tari pe care, cu siguranță, le veti analiza dumneavoastră, citind aceste rânduri. După care puteți trage ce concluzie doriți. Noi evităm să facem asta. Mai ales că este vorba despre un parlamentar, cel puțin teoretic, de Călărași!

“DOMNULE PREDOIU V-AȚI DESCALIFICAT PROFESIONAL DEFINITIV!”
mqdefault
– Dumneavoastră ați răspuns scrisorilor de la Bruxelles fără să vă întrebați dacă e bine și corect să faceți asta!
– În primul rând față de politicienii care aveau acțiuni de cercetare penală și asta era folosit pentru a-i strânge cu usa !
– Dumneavoastră nu erați conștient de aceste lucruri? Că așa ceva se putea întâmpla, într-o țară normală, din Uniunea Europeană?!
– Bun, deci dumneavoastră și, implicit, Ministerul Justiției făceați presiuni pe instanță! Vii s-au cerut fișele la instanță și dumneavoastră ați cerut aceste fişe despre anume persoane ?!… Vă întreb, ce s-ar fi întâmplat, domnule Predoiu, dacă astăzi, Tudorel Toader ar fi făcut asta?!…
Atunci când Predoiu a încercat să iasă din presiune afirmând – “am încercat să răspund la toate întrebările dumneavoastră”! – Răspunsul lui Mihai Gâdea a fost unul foarte dur: “nu ați răspuns”!
– ”Cu ce drept ați solicitat instanțelor informații pe dosare aflate pe rol, în acel moment?” Replica lui Predoiu a fost: “eu mă simt liniștit”!
Mihai Gâdea: “și Mengele se simțea liniștit! Eu nu am făcut niciodată solicitări pentru dosare aflate pe rolul instanței, domnule Predoiu”!
A intervenit în emisiune și Mircea Badea – În pasa către emisiunea sa Badea aruncând în public această teorie: “conform domnului Predoiu domnul Tudorel Toader, actualul ministru al Justiției, putea să ceară informații în legătură cu dosarul domnului Ludovic Orban! Păi dacă se întâmpla asta, nu ieșeau aldiʼ #rezistii să se dea cu curu’ de pământ?!…”
– “Dacă nici asta nu este tentativă de implicare concretă, de influențare a judecătorului, atunci nu mai avem nimic!”
– ”Oricum, când aud de Laura Codruța judecătorii din România știu că trebuie să execute așa cum trebuie, altfel riscă să rămână muritori de foame! “
– ”Şi atunci declanșa urmărirea penală ca să nu fie suspendat și muritor de foame!”
– În România de astăzi, un procuror dacă vrea să-l “facă” pe un judecător așa îl “face”! Iar judecătorul face piș! Ce credeți că mai înțelege judecătorul români în afară de mesajul că trebuie să-l belească p’ăla chiar mai mult decât atât ?!…
– Practic, în fața unora precum Ciuvică sau Savaliuc fostul ministru al Justiției s-a văzut complet depășit de situație, în condițiile în care nu a avut niciun fel de argumente, mai mult decât atât s-a văzut total depășit! Dacă a fost, vreodată, pe o poziție sigură și normală, “conformă”cum se spune!…
Vorba cuiva – “cum aşa ,totuși, ăsta a fost ministrul justiției”?!
Chiar așa, dumneavoastră ce părere aveți ?!…