EXPLOZIV! CUM SE ÎNGROAPĂ O ŢARĂ!…

MĂRTURISIRILE ASASINULUI ECONOMIC!
Asasinii economici care sunt mână-n mână cu asasinii politici la nivel mondial îşi fac de cap în toată omenirea inclusiv în România. Vă vom prezenta câteva afirmaţii senzaţionale, un interviu cu asasinul economic care a avut curajul să facă public ceea ce fac asasinii economici, ceea ce a făcut el, câteva dintre mărturiile sale, dintre declaraţiile sale, pentru că o să vedeţi dumneavoastră cum devin extrem de greu de acceptat nişte realităţi din România, pe baza unor declaraţii ale acestui om. Nici Bechtel nu e lipsit de interes, de ştiţi ce s-a întâmplat cu el.

CE AU ÎN COMUN LENIN, HITLER ŞI… STALIN?!
Ştiţi dumneavoastră care au fost cei mai mari duşmani al secolului XX-lea? Care s-a încheiat în anul în care începuse secolul XXI? Ştiţi foarte bine! Comunismul şi capitalismul, da? Cine a fost iniţiatorul comunismului? Vladimir Ilici Lenin care a pornit revoluţia bolşevică şi toate cele care s-au întâmplat.
Cine a fost cel care a luptat împotriva comunismului, ajungând la un război devastator şi declarat în luptă împotriva comuniştilor? Adolf Hitler, nu? Care prin hitlerismul pe care l-a promovat, a adus o nenorocire la nivel planetar. Ştiţi dumneavoastră cine a finanţat mişcarea bolşevică a lui Vladimir Ilici Lenin? Trebuie să vă spun. O bancă de proporţii mondiale care se numeşte Rothschild. Ştiţi dumneavoastră cine a finanţat formarea hitlerismului şi evoluţia lui Adolf Hitler? Tot… banca Rothschild. Aţi înţeles acum? Au avut interes să se întâmple toate alea şi acum au băgat bani şi în ăia şi în ăia. Nu-i nimic nou sub soare. Pe Saddam Hussein nu l-au pregătit americanii pentru tot ceea ce s-a întâmplat?

CUM SE ÎNGROAPĂ O ŢARĂ!…
Nici ce face FMI-ul nu este lipsit de interes. Filmul despre dezastrul Argentinei- acel film senzaţional cu care a fost dată o lovitură de proporţii la nivelul interesului stârnit- a adus un interes uriaş,în rândurile românilor, în legătură cu o ţară care s-a îngropat, care a fost prăbuşită, care şi nici astăzi nu a reuşit să se redreseze, dar care a început să-şi recapete petrolul pe care-l dăduse pe de-a moaca, gazele pe care le dăduseră pe de-a moaca şamd. Ce s-a întâmplat acolo, ce rol a avut FMI cel care a avut un rol foarte important în tot dezastrul care s-a produs în România anilor ’97-2001, 2005-2006 culminând cu 2009. Toate lucrurile rele care s-au întâmplat în România şi nu numai de România vorbim, că lumea-i mare, ţara este mică, zicem noi. De fapt, este o ţară mare la nivel european, lucru care nu le convine unora sau altora, motiv pentru care se întâmplă toate cele care se întâmplă şi pe care noi le prezentăm.

O discuţie cu autorul „Confesiunilor unui asasin economic”
John Perkins: „Bechtel, Chevron şi Banca Mondială folosesc asasini economici şi în România!“

ASASINII- ŞI ÎN ROMÂNIA!
Credeţi sau ştiţi că metode similare celor descrise în „Confesiunile unui asasin economic” au fost folosite în Estul Europei?
Cu siguranţă au fost şi sunt folosite în Ucraina şi în alte locuri, de exemplu în Orientul Mijlociu. În ceea ce priveşte România, cred că trebuie realizat că este o ţară de mijloc, se află chiar în miezul unei zone foarte importante. România ocupă o poziţie cheie în acest moment, e o ţară aflată la mijloc.

DEZASTRUL MARILOR PRIVATIZĂRI!
Credeţi sau ştiţi că marile privatizări din România, marile proiecte de investiţii, au fost făcute prin metodele descrise în Confesiuni?
Unul din scopurile asasinilor economici este privatizarea lumii, predarea întregului control în mâinile şefilor de corporaţii. Cred aşadar că ceea ce a făcut Bechtel în România este foarte reprezentativ. Dar Bechtel a făcut aceleaşi lucruri şi în alte părţi ale lumii, de exemplu în privatizarea sistemului de apă din Cochabamba (Bolivia- n.r.), sau chiar în Statele Unite, unde a fost implicată în mari proiecte de construcţii, de exemplu în Boston. Bechtel deseori a lăsat lucrurile neterminate, dar a primit o grămadă de bani.

ROŞIA MONTANĂ- DEZLEGAREA MISTERULUI!
Cunoaşteţi proiectul minei de aur de la Roşia Montană?
Nu am vizitat situl de la Roşia Montană, ştiu că este vorba de o companie canadiană. Minele de aur şi toate minele sunt operaţiuni foarte periculoase.
Dar văd ceea ce se întâmplă în România, ce încearcă să facă Chevron, care este o organizaţie criminală şi a dovedit asta în Ecuador, unde a lăsat în urmă un dezastru ecologic. A refuzat să cureţe, să ecologizeze, şi au rezultat boli cumplite, cancer… Texaco este o organizaţie criminală şi îmi pare foarte rău să văd că se implică în România şi mi-e teamă că pe români îi aşteaptă o serie de probleme.

CĂTRE ECONOMIA VIEŢII!
Trebuie să ieşim din economiile morţii, bazate pe răvăşirea pământului. Am creat economii ale morţii în ultimii 40 de ani, care au distrus pământul, au mistuit resursele, le-au distrus.
Avem nevoie să facem pasul către un nou tip de economie, economia vieţii, bazată pe reducerea şi eliminarea poluării, reciclare, folosirea altor energii în afara celor fosile, renunţarea la dependenţa de resurse naturale. Fără a-i face pe oameni să sufere de-a lungul globului… Trebuie să inventăm noi tehnologii pentru transport, comunicaţii, operaţiuni bancare, pentru toate aceste sisteme. Ne aflăm într-o situaţie uimitoare a istoriei în care avem şansa de a ieşi dintr-o economie de tip resurse naturale, combustibili, o economiei a morţii, şi de a intra într-o economie a vieţii, a viitorului, a generaţiilor care vor urma.

„CEEA CE A FĂCUT BECHTEL ÎN ROMÂNIA ESTE TIPIC CORPORATOCRAŢIEI: A LĂSAT LUCRURILE NETERMINATE, DAR A PRIMIT O GRĂMADĂ DE BANI”
În cartea dv. acordaţi o atenţie specială corporaţiei Bechtel. A venit şi la noi să construiască o autostradă de 450 de kilometri, cu 2,5 miliarde de euro. Până la urmă, contractul a căzut, a construit numai 52 de km, a încasat 1,3 miliarde şi a dispărut. Cum comentaţi?
A dispărut cu banii? Nu e ceva neobişnuit. Asta fac corporaţiile în întreaga lume. Ele se cred deasupra legii. Şi chiar sunt deasupra legii, pentru că au puterea să schimbe legile dintr-un stat sau altul şi au puterea să corupă guverne, preşedinţi şi regi. Îmi iubesc ţara şi îmi e teribil de ruşine pentru faptele acestor corporaţii care vor să controleze totul pe lume. Nu trebuie să ne mirăm că noi, americanii, suntem atacaţi de terorişti nu doar în străinătate, dar şi în oraşele noastre. Vreau ca America să redevină un lider al democraţiei, nu al corporatocraţiei. Vorbind din nou despre Bechtel, trebuie spus că ceea ce a făcut în România este tipic corporatocraţiei. Să fiţi siguri că a făcut aceleaşi lucruri şi în alte părţi ale lumii, de exemplu în privatizarea sistemului de apă dintr-un oraş din Bolivia sau chiar în Statele Unite. Bechtel a lăsat lucrurile neterminate deseori, dar a primit o grămadă de bani.

„DAŢI CHEVRON AFARĂ DIN ŢARĂ! NU PUTEŢI AVEA ÎNCREDERE ÎN EI!”
Românii vorbesc de corporaţia Chevron, încurajată de guvern să foreze în căutarea gazelor de şist. Ignorând opoziţia localnicilor, Chevron merge mai departe… Până unde credeţi?
Până îşi va atinge toate obiectivele de corporaţie criminală. Fiţi foarte atenţi cu această organizaţie. În Ecuador, ca să dau numai un exemplu, a făcut lucruri teribile, a creat haos, a poluat terenurile, a refuzat să cureţe, să ecologizeze. În urma exploatării nemiloase, oamenii suferă şi mor, dar Chevron ignoră toate acestea, pentru că lucrează pe principiul mafiei. Îi sfătuiesc pe români cu toată convingerea: daţi Chevron afară din ţară! Vă va înşela! E ca în viaţa de fiecare zi: nu angajezi să-ţi măture casa o persoană despre care ai auzit că a fost prinsă furând. Deci, nu o angajaţi pe Chevron să vă scormonească teritoriul! Nu vă iluzionaţi cu independenţa energetică pe care ar aduce-o. Nu puteţi avea încredere în ei! Căutaţi surse alternative de energie, nu acceptaţi metodele demodate ale acestor corporaţii care îşi propun să ţină timpul în loc, până scot din pământ şi ultima picătură de combustibil fosil.