Exploziv! DOREL (DIN “LAS FIERBINȚI”) NU E UN PROST! ACTORUL MIHAI RAIT ESTE PLIN DE TALENT!

UN FENOMEN ARTISTIC!…

Chiar dacă succesul de public al serialului transmis de Pro TV nu este și o marcă a calității din toate punctele de vedere, el a impus o serie de personaje care reprezintă, la rândul lor, anumite tipuri existențe în spațiul actual!
Între ele și… Dorel, tipul prostului absolut, acela care nu înțelege nimic din ceea ce se întâmplă dar care le știe pe toate, la mintea lui! Am sesizat între telespectatorii din Călărași și nu numai că referirea la acest personaj este una hazlie, întotdeauna, cu apropouri la prostia imensă a acestuia!
Tocmai de aceea am hotărât să vă oferim posibilitatea de a cunoaște actorul care interpretează acest personaj care nu este nici pe departe așa cum este personajul pe care îl interpretează! Ceea ce este magnific pentru orice actor! El putând impune un asemenea personaj chiar dacă în mod real el este un om absolut normal, cu har, cu talent!
A participat la numeroase spectacole, inclusiv la ”Vocea României” și s-a distins printr-o voce cu adevărat de calitate! Este one man show care bucură publicul prezent fără a face apel la gargara lipsită de conținut prezentă în acest gen, din nefericire!…
Este și un actor de talent, rolul Dorel fiind doar unul dintre cele care l-au consacrat pe Mihai RAIT. Tocmai de aceea dăm posibilitatea telespectatorilor televiziunilor noastre – 1+1TV și Călărași 1, dar și cititorilor paginii de Facebook a ziarului nostru să urmărească secvențe inclusiv din viața actorului, atunci când a devenit tată!
Veți fi consternați de diferența dintre prostovanul pe care îl vedeți în film și omul real!

Vocea României – Mihai Rait – Drumurile noastre toate
Vocea României – Mihai Rait – Can’t take my eyes off you
La Măruță – Mihai Rait, Dorel din „Las Fierbinți”, a devenit tată