Exploziv! ÎN SATELE DIN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI OAMENII VOTEAZĂ MAJORITATEA CU… “PEDESERE-UL!”

*Cu toate acestea, timp de 14 ani liberalii au reușit să tot câștige, la Călărași!

Într-adevăr, diferența uriașă dintre ceea ce se vede la televizor și realitatea din… realitate este uriașă! Dacă privești România numai prin paginile de Facebook, ori prin emisiunile de televiziune ca să nu mai vorbim despre #-iști ar părea că România este ruptă în două, că există două posibilități:
•Cei care nu mai vor, sub nicio formă, Partidul Social Democrat, oricum s-ar numi alianțele sale!
•Iar ceilalți, mai tăcuți, mai puțin băgați în seamă, dar care merg la vot!
Am făcut, zilele trecute, câteva Focus-uri în câteva localități din judetul Călărași, iar rezultatele au fost de-a dreptul spectaculoase! Oamenii, în toate comunele mari prin care am trecut nu au altă opțiune în intenția lor de vot decât… PDSR -ul! Nici măcar nu au luat în calcul că partidul și-a schimbat numele de mai bine de 14 ani!
Acesta este partidul pe care îl recunosc ei că l-au votat și îl vor vota iar toate cele care se întâmplă în afara acestor intenții nu contează pentru ei! Aceasta este România reală!

DESIGUR, LIBERALII POT SĂ SURPRINDĂ LA ALEGERI!

Având în vedere mecanismul foarte bine pus la punct, timp de peste 10 ani, în judetul Călărași, candidații PNL au șansele lor, în condițiile în care se vor mobiliza primarii, în primul rând!
Și sistemul organizat pe vremea lui Filipescu trebuie reactivat, în condițiile în care, totuși, nostalgia față de PDSR este una reală, mai ales în spațiul rural!…