F.C. DUNĂREA CĂLĂRAŞI – FĂRĂ CONSILIU DIRECTOR

Echipa FC Dunărea Călăraşi a intrat în Liga I, însă echipa nu are desemnat legal un Consiliu Director. Acesta are rolul de a găsi soluţii la problemele delicate cu care se confruntă echipa, de exemplu transferuri, deci la momentul de faţă nimeni nu poate face acest lucru.
Rugat să clarifice această situaţie, viceprimarul Viorel Ivanciu a declarat că a fost depus un dosar pentru Consiliu Director de către Doru Dincă: ,,Fiecare entitate în speţă, Consiliul Judeţean, ECOAQUA şi Primăria Călăraşi are reprezentanţi atât în AGA, cât şi în Consiliu Director. Primăria îl are ca reprezentant în AGA pe Sârbu Mărgărit, iar în Consiliu Director a fost desemnat acum nişte ani domnul Zamfir, căruia i-a expirat, într-adevăr, mandatul şi nu s-a ales altul. Pentru această chestiune trebuie dată o hotărâre de consiliu. La iniţiativa mea şi prin votul echipei de fotbal, care a reuşit o mare performanţă, şi-a depus dosarul domnul Doru Dincă. Eu îl percep pe domnul Dincă ca un om foarte bine pregătit şi cred că este cel care poate să facă faţă la o discuţie, atât primarului, cât şi Consiliului Judeţean, şi cred că principalul lui interes este ca totul să meargă bine în fotbal. Eu consider că este singurul om care poate să menţină un echilibru la acest club. Domnul Dincă este bine văzut la nivelul Federaţiei Române de Fotbal, nu datorită unei relaţii personale, ci datorită lucrurilor pe care le-a realizat: a trăit nişte ani în America, este un bun cunoscător al limbii engleze, Masteratul dânsului este obţinut în limba engleză, participă la tot felul de întruniri de nivel naţional şi internaţional.”
Urmează ca în perioada următoare să fie desemnat un Consiliu Director pentru echipa de fotbal, viceprimarul Ivanciu având încredere că cel ce va ajunge în această funcţie va fi un om abil.