Feisbuciști, treziți-vă! CEA MAI BUNĂ SPORTIVĂ DIN ROMÂNIA VINE LA CĂLĂRAȘI! UN PRILEJ DE MÂNDRIE PENTRU CĂLĂRĂȘENI!

*Dar nu, tot felul de janghine și neica – nimeni își dau cu părerea!

EVENIMENTUL – PREZENTAT AȘA CUM A FOST EL!

Practic, surpriza fost totală, nimeni nu știa despre asta, ziarul nostru a fost primul care a făcut public acest proiect, urmat de confirmare oficială!
Cea mai bună sportivă din România, din acest moment, Simona Halep vine la Călărași! Unde i se va decerna titlul de cetățean de onoare al municipiului Călărași! Prilej de bucurie pentru orice iubitor de sport, mai ales că Simona a alocat un timp pentru întâlnirea cu oamenii din Călărași, cu admiratorii săi!
Toate bune și frumoase, o inițiativă despre care vom mai vorbi… după care a intervenit-stupoare! – Prostia omenească!

BINE A ZIS ÎNȚELEPTUL – “PRIN FACEBOOK PROSTUL SATULUI A DEVENIT… PURTĂTORUL LUI DE CUVÂNT”!…

De neînchipuit pentru orice minte normală, au început să circule pe așa zisele rețele de socializare, acolo unde orice idiot se consideră egal cu înțeleptul și filozoful pentru că are dreptul să-și dea cu părerea, puncte de vedere care puneau tot felul de întrebări de-a dreptul idioate: ”Ce caută asta la Călărași”?…”Dar de ce i s-a dat titlul de onoare”?…Și alte întrebări aberante, devastatoare pentru mintea prostului care își dă cu părerea! Nu le-am fi băgat în seamă dacă nu i-am fi văzut afectați pe oamenii de bună credință care, efectiv, nu mai înțelegeam nimic! Și atunci, firesc, a trebuit să intervenim noi!

INVITAȚIE LA… LOGICĂ!

Nu reprezentăm nicio instituție publică dar suntem de interes public așa că putem vorbi în numele oamenilor de bun simț, de bună credință, civilizați și educați care există, totuși, la Călărași!
Așadar, în primul rând pentru a-ți da cu părerea în legătură cu X… Y… Z… trebuie să fii, NU cu mintea ta cea mică și proastă, ci cel puțin egal ăluia de care te iei! Simona e campioană mondială! Păi tu ești campion mondial, măi, nătă-răule?!… Prost la ghiveci, cu ghivent și bulbuci, tu n-ai făcut în viața ta nimic! Ești un ratat! Te-ai ascuns sub tot felul de pseudonime pe Facebook și, iată, a venit momentul tău, poți să te iei de Simona Halep pentru că îți permite tehnica!
Nu-ți permite decât în prostia ta! Oamenii judecă și înțeleg! Simona Halep este o investiție a sa, a muncii sale și a părinților săi! Nu datorează nimănui nimic, deși vorbește cu pasiune despre țara sa, România!
Cică, vezi Doamne, și alții meritau titlul de cetățean de onoare! Păi Simona nu ia locul nimănui! Fiecare poate deveni, la rândul său, dacă merită!

MOTIVE? NUMEROASE!…

Iar apropo de motivație – vreți o motivație. Păi este suficient să spunem că această cea mai bună sportivă din România a momentului, în ciuda programului ei foarte încărcat, și-a găsit timp să vină o zi la Călărași! Ne-a onorat cu prezența ei! Îi oferim un titlu de onoare!
Nu e suficient? Mai mult decât atât, chiar în această perioadă a fost ziua sa de naștere, Simona a împlinit 27 de ani! La mulți ani și titlul de onoare!
Mai vreti motive? Este un ambasador al României vorbită de bine peste tot în lume și criticată, vezi Doamne, de niște idioți, la Călărași! Să vă fie rușine, loazelor!…

Un călărășean revoltat!…