Fenomene de tip nou! TURNĂTORII DE TIP NOU!

•Ca-n America! •În Italia – porcul! •În Marea Britanie – pe pod, drona! •Ai dracu, ce frică le e!… •Dar despre românul ucis tot la Londra, nicio vorbă în Marea Britanie !…

IPOCRIZIA EUROPEANĂ!…

Mai multe întâmplări, petrecute în acest final de an ne-au scos în față un fenomen extrem de îngrijorător, chiar toxic din punctul de vedere cel puțin al bunului simț, dacă nu și al civilizației! Cunoșteam toate acestea din vizitele pe care le-am făcut în Statele Unite ale Americii, acolo unde am constatat că orice lucru care pare mai ciudat în comportamentul unei familii, în curtea personală, poate atrage, imediat vigilența vecinilor care reclamă, de urgență, la poliție! Turnătorie pe față, sub formula de prudentă și apărarea civilizației – cică!…
Am trecut peste toate acestea, până la urmă sunt regulile lor, dacă nu am fi constatat în perioada acestei vacanțe de iarnă câteva chestii extrem de dure! Cu turnători – și turnători – pe față!

PORCUL TĂIAT– ROMÂNII RECLAMAȚI!

Mai întâi a fost cazul celebru al celor care au tăiat un porc și care au ajuns în pragul închisorii, bașca o amendă cât toți banii pe care i-au câștigat de când s-au dus în Italia, cu gândul că le va fi mai bine! Nu mai vorbim de comentariile celor din țara respectivă care propuneau să li se… taie gâtul românilor!

PATRU ROMÂNI DIN ITALIA RISCĂ ÎNCHISOAREA DUPĂ CE AU SACRIFICAT UN PORC ÎN PROPRIA CURTE

Poliţia din Anzio a reţinut patru români şi un italian după ce au fost alertaţi de vecini cu privire la sunetele puternice scoase de un porc care era sacrificat chiar în curtea lor, scrie Il Messaggero citat de News.ro.
Poliţiştii, conduşi de sergentul Sergio Ierace, au descoperit porcul ucis deja în curte. Ofiţerii au constatat lipsa oricăror norme de igienă, sanitare şi de siguranţă.
Il Messaggero notează că animalul a fost sacrificat într-un mod crud deoarece nu au fost respectate procedurile autorizate pentru uciderea animalelor, care prevăd o moarte fără o suferinţă inutilă. Cei patru români şi italianul au fost puşi sub acuzare pentru sacrificarea ilegală a animalului şi rele tratamente aplicate animalelor. Ei riscă o închisoarea de la şase luni până la un an şi o amendă de 150.000 de euro.

ALTĂ SITUAȚIE – ALTĂ RECLAMAȚIE!…

Exact așa s-a întâmplat în Marea Britanie acolo unde un român – tot român, săracul – a avut ideea de a ridica o dronă să filmeze un pod! Ți-ai găsit, imediat au venit reclamațiile, turnătoriile, poliția intervenind de urgență și luîndu-l pe român ca să-l dea exemplu! Păi unde se crede el, într-o țară în care își poate face de cap?!…În Marea Britanie sub nicio formă nu-și face nimeni de cap!…

ANGLIA: ROMÂN, ACUZAT DE POLIȚIE CĂ A PUS ÎN PERICOL SIGURANȚA PUBLICĂ FOLOSIND O DRONĂ

Alexandru Scutaru este acuzat de poliția britanică din Bristol că a pus în pericol siguranța publică folosind o dronă, el urmând să fie prezentat peste două luni în fața judecătorilor. Bărbatul a fost pus sub acuzare după un incident mai puțin obișnuit: o dronă a zburat în zona podului Severn, traversarea între Anglia și Țara Galilor fiind întreruptă pentru 30 de minute pe data de 31 ianuarie, din “rațiuni de siguranță”, relatează BBC, citat de ziare.com. Conform sursei citate, bărbatul are în jur de 30 de ani, este din Northampton și se numește Alexandru Scutaru. Desi BBC nu precizează naționalitatea, cel mai probabil bărbatul este român. El se va prezenta în fața magistratilor Curții din Bristol în data de 21 februarie, până atunci fiindu-i interzis să se mai apropie de podul Severn. Presa locală relatează că bărbatul s-a suit pe turnul M48 pentru a lansa o dronă de acolo. Oamenii aflați în trafic au fost îngrijorați, neștiind ce intenții are, așa că au sunat la poliție. De asemenea, imaginile au fost înregistrate de camerele de supraveghere. Traficul a fost întrerupt în ambele direcții, iar bărbatul s-a dat singur jos, fiind imediat reținut de polițiști, relatează Bristol online.

DOAR CĂ SUNT OMORÂȚI… ROMÂNII!…

A dracului întâmplare, că așa-s coincidentele pe lumea asta, tot în aceeași perioadă s-a mai întâmplat un eveniment în care a fost implicat tot în română: un fost sportiv, plecat să-și câștige existența tot în Marea Britanie care păzea petrecerea unor șeici! Și s-a întâmplat să fie un scandal, un balamuc, românul nostru și-a făcut datoria până când… a fost omorât cu sabia! Unde asta? În Marea Britanie! Țara în care civilizația este atât de mare încât un amărît care se joacă cu o dronă este reclamat și amenințat că va ajunge la închisoare! Unde vigilenții ăia, marii britaniști sunt taaare vigilenți!
De fapt este vorba despre aceeași ipocrizie despre care am tot vorbit și vom vorbi până când ne vom trezi!… Poate!…

TRAGEDIE! UN FOST CANOTOR ROMÂN, UCIS ÎN ANGLIA ÎN NOAPTEA DE REVELION. REACȚIA CELEI CARE URMA SĂ ÎI FIE NEVASTĂ

Tudor Simionov, fostul canotor al clubului Dinamo, a fost ucis în noaptea de Revelion. În vârstă de 33 de ani, românul lucra la un bar de noapte exclusivist, dar a fost omorât, după ce un grup de indivizi a încercat să intre în local. Din păcate, o lovitură de cuțit i-a fost fatală.”CANOTAJ. Începem anul cu o veste grea, care ne cutremura sufletele! Tudor Simionov, un canotor dinamovist și un om minunat, s-a stins din viața la numai 33 de ani, ucis la Londra în noaptea de Revelion! Medaliat cu bronz la Europenele MASTER (veterani) din 2017 pentru Dinamo, Tudor a plecat în urmă cu două luni la Londra pentru a-și continua studiile masterale. Absolvise facultatea de Marketing la ASE Bucuresti și își dorea o cariera la cel mai înalt nivel. În noaptea de Revelion acceptase să facă parte din echipa de securitate a unui club exclusivist. La 5 dimineața, un grup de indivizi a încercat sa între în forță în club, înarmați cu săbii și cuțite. Tudor și colegii lui s-au opus, iar în incident care a urmat tânărul canotor a fost înjunghiat mortal, pe când a sărit să-și apere colegii doborâti. Presa din Anglia l-a numit “erou” pentru curajul său.Tudor a fost un om minunat, cald, întotdeauna dispus să-i ajute pe cei din jurul său. Anul acesta ar fi trebuit să se însoare cu prietena lui, care îl însoțise la Londra. Rămas bun, Tudor! Drum lin printre stele!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Dinamo.

TUDOR SIMIONOV URMA SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ ÎN 2019

Mădălina Anghel urma să îi devină soție în acest an și a oferit și primele declarații după teribila veste. „Nu pot să mă gândesc la el la trecut. Era viitorul meu soț și venisem la Londra pentru o viața mai bună. Eram foarte fericiți și încântați că ne-am mutat în Londra și ne gândeam deja la copii.
Nu pot să explic în cuvinte cât de mult sufăr acum. Era un om foarte bun” a declarat Mădălina Anghel, cea care urma să-i devină soție lui Tudor Simionov.

PRIMA REACȚIE A FEDERAȚIEI ROMÂNE DE CANOTAJ

„A făcut canotaj, nu l-am cunoscut foarte bine, este o generaţie mai mică cu zece ani faţă de mine, dar în ultimul timp concura la concursuri de Masters, la veterani”, a spus Dorin Alupei, oficial al Federaţiei Române de Canotaj