FUEGO – AȘTEPTAT LA CĂLĂRAȘI!

Aceasta este concluzia pe care am tras-o văzând bătaia pe bilete care s-a dus, în doar câteva zile, la Călărași, pentru anunțatul concert pe care trubadurul atât de admirat de foarte multă lume îl va susține în municipiul de pe malul Borcei.
Practic, sunt mai multe explicații aici-pe de o parte pornindu-se de la experiența ultimului concert, cel din decembrie, atunci când FUEGO a fost omagiat și a primit o distincție culturală importantă, momentul fiind extrem de emoționant, toți cei care au participat la acel spectacol dorind să vină și la acesta din primăvară!
Pe de altă parte s-a creat legenda celor care au auzit despre concertul excepțional din sfârșitul anului, oamenii dorind , la rândul lor, să vină și să vadă cu ochii lor acest spectacol excepțional!
În care, atenție, FUEGO vine cu Orchestra sa, pentru că acesta este unul dintre concertele maraton pe care le desfășoară la nivel național și în care a introdus și municipiul Călărași! Desigur, artistul este emoționat ca de fiecare dată, dar emoția spectatorilor va fi, la rândul ei foarte mare deoarece organizatorii anunță, din nou, surprize!… surprize!… Fiind vorba, desigur, despre surprize pozitive, așa cum merită un interpret a cărui muzică este, întotdeauna – pozitivă!…

24 martie – Călărași, Centrul Județean de Cultură și Creație, ora 19.00