FUEGO – MOMENTE EXCEPŢIONALE, LA CĂLĂRAŞI!

*Am văzut călărășeni fericiți!…

Aceasta este concluzia participanților la concertul TESTAMENT al lui Fuego pe versuri de Grigore Vieru! Un spectacol de inimă, de patriotism, de calitate lirică excepțională, cu momente de mare trăire spirituală dar și de mare emoție!
Dialogul, peste tine și peste moarte, în cântec, dintre Fuego și Grigore Vieru a fost unul de-a dreptul incandescent! Inimile tuturor fiind cuprinse de emoție atunci când li s-a reamintit o realitate -“casa părintească nu se vinde”!…

TROFEUL “SIMBOL CULTURAL PENTRU CĂLĂRAȘI”!

Finalul a fost unul apoteotic! Atunci când in aplauzele întregii săli directorul Direcției pentru Cultură Călărași, Sorin Danciu, alături de managerul Centrului de Cultură și Creație, Mihaela Petrovici și de regizorul Ștefan Niţu i-au înmânat lui Fuego trofeul și diploma care atestă că a intrat în Galeria de Aur a Călăraşiului. Momente de mare emoție după aceea, atunci când Fuego, îmbrățișându-l pe Sorin Danciu care și-a amintit momente extraordinare pe care le – au trăit împreună, s-a adresat întregii săli, oferind în dar cântecul românilor! Emoție mare, bucurie sufletească uriașă! Încă un moment antologic. Încă un moment antologic, la Călărași, de data aceasta cu… Fuego!
S2300038

vlcsnap-2017-12-05-13h14m19s243