FURTUL DIN CASA PATROANEI „ALDIS“- ALINA NAGHI, REACŢIE CREŞTINEASCĂ: „DUMNEZEU SĂ O AIBĂ ÎN PAZA SA!…“

„Când un om ţi-a stat alături timp de 30 de ani şi nu a luat un capăt de aţă, înseamnă că i s-a întâmplat ceva!“ *„Am avut încredere în instituţiile statului şi, iată, au reuşit să o prindă!…“

Un zvon a cuprins, la sfârşitul săptămânii trecute, Călăraşiul. Conform acestuia, din casa patroanei firmei „Aldis“, Alina Naghi, ar fi dispărut o sumă foarte mare de bani, precum şi valută, dar şi bijuterii. Dispariţia acestor valori a coincis cu dispariţia menajerei casei, Jeni Lazăr. Jeana, o femeie care a asigurat menajeria proprietăţilor „Aldis“, timp de trei decenii!
Desigur, la prima vedere, pare greu de crezut că un om care, timp de 30 de ani, s-a dovedit de încredere, ar fi făcut un asemenea gest. Probabil a intrat cineva în anturajul ei, cineva care a convins-o să facă asta! În condiţiile în care Jeana nu se putea plânge de condiţiile materiale, ea având, la rândul ei… menajere! Pentru casa ei, dar şi pentru casa mamei sale!
Desigur, pentru un om obişnuit sumele sustrase (360.000 lei şi 30.000 euro) pot părea sume mari, dar pentru casa unui om de afaceri acestea sunt sume normale. În condiţiile în care, după problemele pe care le-a avut în momentul decesului întemeietorului firmei „Aldis“, George Naghi, firma „Aldis“ a reuşit să-şi revină, tocmai sub conducerea pricepută a Alinei Naghi.
Contactată, în exclusivitate, de „Jurnalul de Călăraşi“, Alina Naghi a refuzat să comenteze prea mult, dar a transmis următorul mesaj: „Dumnezeu s-o aibă în paza sa! Dacă după 30 de ani în care nu a dispărut un capăt de aţă, a făcut asta, înseamnă că ei i s-a întâmplat ceva! O influenţă nefericită, din nefericire pentru ea! Eu am avut încredere în instituţiile statului şi, iată, au reuşit să o prindă! Acum, să vedem dacă recuperăm valorile furate! În rest, cu gândul la Dumnezeu, fiecare plăteşte după păcatele sale!“