FUZIUNEA UNPR-PMP: BĂSESCU- ÎNCĂ O LOVITURĂ!

*Prea mulţi membri PMP-ul nu mai avea de unde lua de la UNPR! Dar sediile?!…

UNPR-UL LUI GABRIEL OPREA A FUZIONAT CU… PMP-UL ÎNFIINŢAT DE ELENA UDREA
Zilele trecute liderii Valeriu Steriu şi Traian Băsescu au anunţat că au ajuns la un acord, după negocieri care au durat două săptămâni. Practic, UNPR va fi absorbit, deoarece viitoarea formaţiune va avea numele şi însemnele PMP. Progresiştii au câştigat jumătate din funcţiile de conducere la nivel central şi în filiale. Traian Băsescu a anunţat că PMP va absorbi, într-o săptămână, UNPR-ul, după ce progresi?tii au plecat în număr important la PSD, iar UNPR-ul condus de Valeriu Steriu a rămas un partid care nu mai are opţiuni pro-PSD.
Mulţi au rămas surprinşi pe decizia lui Traian Băsescu care a înghiţit urmele UNPR-ului, după ce PNL a negociat şi nu a realizat nimic, iar PSD a cules bucată cu bucată parlamentarii generalului Oprea.
Ce să mai ia PMP-ul lui Băsescu de la UNPR? S-au întrebat unii. Păi, vă reamintim, partidul lui Băsescu avea o problemă în teritoriu nu prea avea sedii de partid. Păi, UNPR-ul lui Gabriel Oprea tocmai cu asta se mândrea, organizarea în teritoriu şi sedii în aproape toate localităţile. Uitaţi-vă chiar la Călăraşi. Unde este sediul PMP? Până acum- dar UNPR este pe strada principală la Călăraşi şi această situaţie era cam prin toată ţara. Deci PMP-ul a câştigat prin această fuziune!

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU CELE DOUĂ FORMAŢIUNI POLITICE LA CĂLĂRAŞI?!
Ca o ironie a sorţii- cele două formaţiuni de la Călăraşi au preşedinţi interimari. UNPR Călăraşi a fost preluat de Valentin Gâdea- ca interimar după plecarea deputatului Aurel Niculae la PSD, iar PMP Călăraşi are preşedinte interimar pe fostul senator Constantin Dumitru, acesta luând locul candidatului la Primărie a PMP Călăraşi, Peanciu Georgian.

CONGRESELE CELOR DOUĂ PARTIDE VOR DECIDE!
„Alianţele nu se fac la nivel de judeţ, se fac la nivel naţional şi respectăm deciziile! După cele două congrese ale PMP şi UNPR ce vor avea loc în această săptămână unde se vor definitiva ce se va întâmpla cu cele două formaţiuni politice şi ce va cuprinde protocolul nu este nimic de declarat. Vom vedea ce se va hotărî şi vom şti ce avem de făcut. Eu împreună cu colegul Vali Gâdea, preşedintele interimar UNPR Călăraşi, am avut câteva întâlniri dar deocamdată aşteptăm!“- a declarat preşedintele interimar PMP Călăraşi, Constantin Dumitru.

AŞTEPTĂM FUZIUNEA!
Am avut câteva discuţii cu domnul Constantin Dumitru dar deocamdată vom vedea ce se va decide după ce se va face fuziunea!După cele două congrese vom vedea ce va cuprinde protocolul şi ce vom face mai departe! La acest moment nici nu ştim dacă vom avea sediu comun!- a declarat preşedintele interimar UNPR Călăraşi, Valentin Gâdea.