GABRIELA AMZARU- AZA O NOUĂ PIESĂ, UN NOU VIDEOCLIP!

Aşa cum era de aşteptat, după schimbarea casei de impresariat şi alegerea unuia dintre cei mai de succes promotori ai valorilor din muzica românească (Adrian Sînă), Gabriela Amzaru- Aza, are parte de reuşite peste reuşite!

17190977_956417624462022_5735027069328663676_n (1)

E talentată, carismatică, plină de sex-appeal. Frumoasă Aza promite să fie noua senzaţie a muzicii româneşti. Descoperită de către Adrian Sînă, artistul şi producătorul care a lansat tendinţe muzicale şi artişti de valoare precum Lidia Buble, Maxim sau Sandra N, tânăra Aza se poate mândri la doar 18 ani cu feat-uri impresionante alături de cei de la Direcţia 5 şi Akcent.
Noul ei single intitulat „Rimel”, produs de către Akcent Music, este o declaraţie de atitudine din partea artistei, care nu ezită să îşi spună punctul de vedere într-un mod delicat şi feminin, dar plin de hotărâre.

Videoclipul piesei ne prezintă o Aza mai senzuală ca oricând, care jonglează cu ţinute bărbăteşti, dar şi în body-uri provocatoare.
Legat de noul single, artista declară: „Am iubit, de la prima audiţie, piesa! Îmi place că este pozitivă, plină de ritm, dar şi de atitudine- spune povestea tuturor fetelor care la un moment dat s-au săturat de vorbele frumoase, dar cam mincinoase ale băieţilor. Morala piesei este că noi, fetele, suntem delicate şi purtăm rimel, iar atunci când este nevoie, ştim să ne spunem punctul de vedere.”