Gafa săptămânii! UITE SALARIILE!… NU E… SALARIILE!…

*Guvernul a greșit, nici nu știm din ce motiv, dar gafa a adus numai deznădejde! *Pe de o parte pensionarii – nemulțumiți că salariații își primesc banii înainte de Paște, iar ei nu! *După care – salariații! *Care nu-și primesc banii înainte de Paște! *De ce s-o fi anunțat așa, nu înțelege nimeni!… *Mai bine lăsa fiecare la data lui pentru că așa nu s-au strâns decât înjurături! *Sau ăsta a fost scopul ascuns da al întregii acțiuni?!

ORLANDO TEODOROVICI – ”MULȚI NU ȘI-AU MANIFESTAT INTERESUL”
pag7
”Am discutat cu fiecare instituție în parte. Ministerul de Finanțe a creat cadrul legal în baza căruia să se poată da înainte de Paște acest salariu. Mulți nu și-au manifestat interesul, iar decizia a fost alta de la caz, la caz. Noi ca minister de Finanțe am asigurat cadrul legal. La lista adăugată ieri în Monitorul Oficial nu se mai poate adăuga nimic. Ministerele care vor primi salariul înainte de Paște au contactat directorul general al Direcției Regionale al Finanțelor , iar aces lucru s-a întâmplat și la nivel local. În această plată intră doar salariile, nu și indemnizațiile” , a spus Orlando Teodorovici.

OLGUŢA VASILESCU: PENSIILE VOR FI PLĂTITE ANTICIPAT, ÎNAINTE DE PAŞTE
BUCURESTI - AUDIERI - CABINET GRINDEANU
Ministerul Muncii a decis ca luna aceasta, pensiile să se plătească mai devreme cu două zile, astfel încât pensionarii să îşi cumpere cele necesare pentru sărbătorile pascale.
„Aş vrea să dau o veste buna pensionarilor, luna aceasta vor primi cu două zile mai devreme pensia ca să se poată bucura de ea înaintea Paştelui, deci în loc de 16, data va fi 14 de primire a pensiei”, a punctat Olguţa Vasilescu.

VIORICA DĂNCILĂ INFORMAȚII PRIVIND PLATA SALARIILOR ŞI PENSIILOR
viorica-dancila
„Salariile vor intra săptămâna aceasta, înainte de Paşte. Pensiile nu şi am să vă explic şi de ce. De obicei, pensiile se dau între 14 şi 27 ale lunii. Dacă le dăm acum, va fi o perioadă foarte mare până când pensionarii vor lua următoarea pensie. În plus, abia am terminat cu pensiile pe luna trecută. Este foarte greu să tipărim fluturaşii de pensie”.