GAFE TV- LA REALITATEA- CU PICIORUL… GOL!

Unii fac aluzie şi la… creier! Dar noi nu mergem aşa departe! *Doar prostia chivernisită în straie moderne, poate fi o explicaţie!

Am citit, săptămâna trecută, în Cotidianul, un pamflet devastator la adresa postului de televiziune Realitatea, „Lipsă de respect. Asta-i realitatea. Realitatea TV”. Iată ce scria Cotidianul: „Octavian Hoandră nu doar că-i plin de idei geniale care ar putea face din România un lider mondial, dar are şi o sumedenie de idei vestimentare. De pildă, la emisiunea cu premierul României, domnul moderator de la Realitatea TV a venit cu nişte pantofi mov. Dar nu cu un pic de mov, ci mov de-a dreptul. Însă nu asta a deranjat la moderatorul aflat pe drumul de la a treia spre a patra tinereţe, ci faptul că pantofii fuseseră încălţaţi pe piciorul gol. Poate că Octavian Hoandră îşi ţine ciorapii albi flauşaţi de buni, pentru evenimente speciale. Totuşi, şi un interviu cu premierul Ţării reprezintă un eveniment deosebit, aşa că Octavian Hoandră putea să-şi calce pe inimă şi să-şi tocească un pic flauşaţii în pantofii cei mov.”

Curioşi dacă respectivul personaj (mai umflat în sine decât limitele decenţei, pentru că de alte calităţi televizuale nu putem vorbi), Octavian Hoandră apare la doar câteva zile după asta în aceleaşi espadrile mov cu acelaşi picior gol, fără ciorapi, de data asta în faţa liderului PNL şi al primarului de Arad, într-un spaţiu pe care el însuşi îl prezintă drept… ceva cu totul şi cu totul special, demn de tot respectul! Păi cât respect, coane?!…
Priviţi! Şi vă… cruciţi!… Cică el vrea să fie la modă! Moda… mamii lor!