GALA ROMÂNILOR TALENTAŢI- SUCCESE, ÎN TIMP! XANDRA ESTE… ALEXANDRA ŞIPOŞ!

*Promovată în Gala Românilor Talentaţi ca o „Whitney Houston a României“! *Atunci, la debut, a fost promovată şi s-a crezut în ea! *Astăzi- a ajuns, în Finală, la Eurovision!

Iată că un proiect cultural gândit pentru promovarea valorilor româneşti, dă roade! Şi chiar dacă, astăzi, nimeni nu mai aminteşte de paşii de început, aceştia rămân, în istoria vedetelor care au trecut, peste timp! Este şi motivul pentru care, în curând, vom face un inventar al valorilor, al celor care au debutat în Gala Românilor Talentaţi (emisiunea realizată la nivel naţional, de profesorul Sorin Danciu) pentru că sunt, deja, foarte multe valori! Am început cu Nicoleta Ghinea (devenită… Nicole Cherry!) şi mulţi dintre tinerii, copiii de la începuturi, au ajuns, astăzi, vedete, la nivel naţional! Şi chiar… internaţional!

alexandra sipos xandra

Ultimul exemplu- XANDRA! Când a debutat în Gala Românilor Talentaţi, profesorul Sorin Danciu a numit-o „Whitney Houston a României“! Şi aşa a şi fost preluată, chiar de presă, nu doar în acel moment! Ci chiar după aceea! După doar câţiva ani, Alexandra Şipoş a devenit… XANDRA! O vedetă de succes, în România! Şi prezentă în… Finala Eurovision România! Apreciată de toată lumea!…
Vom porni acest serial, pentru că el chiar contează!…