GICĂ HAGI ŢINE CU DUNĂREA CĂLĂRAŞI: “M-AŞ BUCURA SĂ O ÎNVINGĂ PE FCSB”

FCSB joacă în optimile Cupei României cu Dunărea Călăraşi, iar Gheorghe Hagi și-ar dori ca echipa lui Dan Alexa să fie cea care se califică în sferturile Cupei României. “Regele” fotbalului românesc ține cu gazdele acestui duel și nu s-a sfiit să o facă public pentru că își dorește ca echipa nou-promovată să vină obosită la meciul lor din campionat.
După ce Viitorul Constanța s-a calificat în faza următoare după lovituri de departajare, în fața celor de la FC Politehnica Iași, Gheorghe Hagi a declarat că vrea ca FCSB să fie învinsă sau cel puţin să joace 120 de minute pentru a nu fi la capacitatea sportivă în meciul direct, programat în finalul acestei săptămâni.

GHEORGHE HAGI A EXPLICAT DE CE ŢINE CU DUNĂREA CĂLĂRAŞI ÎN MECIUL CU FCSB

“M-aş bucura ca Dunărea Călăraşi să o învingă pe FCSB. Sau măcar să joace 120 de minute, să fie şi ei obosiţi la meciul din campionat”, a declarat Gheorghe Hagi la finalul partidei cu FC Politehnica Iaşi, din Cupa României.

“REGELE” VREA ÎN TOPUL CLASAMENTULUI

Înainte de runda cu numărul 14 din Liga 1 Betano, echipa lui Gheorghe Hagi ocupă locul 4 al clasamentului, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, ambele cu 22 de puncte. Liderul clasamentului, CFR Cluj, are 26 de puncte, în timp ce FCSB, care este pe locul al doilea, are cu două puncte mai puţin. De aceea, “Regele” îşi doreşte să se impună în partida de campionat, cu Dunărea Călăraşi, pentru a putea acumula cât mai multe puncte.
Până acum, în sferturile Cupei României s-au calificat Viitorul Constanţa, Universitatea Craiova şi AFC Hermannstadt. Toate partidele din etapa cu numărul 14 a Ligii 1 Betano vor fi transmise în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.