HAZ DE… NECAZ! DOAR OILE ERAU… ROMÂNCE!

S-a făcut mare circ, chiar caz (fără… necaz!) despre ciocnirea dintre vasul cu oi, venite din România şi marele vapor spion, din flota… rusă! Care, să vezi fatalitate- s-a scufundat! După lovirea de nava cu… oile româneşti! Şi ce-au mai râs românii!… Şi ce-au făcut ei parodii, s-au distrat, toate cele…
Unii cititori, mai atenţi la realităţile… româneşti, ne atrag atenţia la ceva foarte important: ATENŢIE-
1. Exportatorul- nu era român!
2. Firma care asigura exportul- nu era din România!
3. Transportatorul- nu era român (ci chiar din… Togo)
Doar oile erau… românce! Într-o ţară normală, cu economie normală, oile din România erau exportate de o firmă din România, cu un vapor din România, într-o acţiune de export din România!
Dar ce, noi mai suntem o ţară normală?! Aşa că, doar atât ne-a mai rămas- facem haz de… Necaz!

AŞA CUM AM ANTICIPAT- RUŞII ERAU… BEŢI!
Când am fost întrebaţi de ce s-a putut întâmpla aşa ceva (un vapor spion, super-dotat, faţă în faţă cu un transportator de… oi?) singurul răspuns logic pe care l-am găsit a fost că în nava rusească se găseau nişte băieţi care erau sub influenţa… alcoolului!
Acum, însă, când s-au făcut anchetele necesare şi echipele de control au tras concluziile, asta a fost ideea generală- OFIŢERII RUŞI ERAU… BEŢI! DAR… BEŢI RĂU! Motiv pentru care la conducerea navei se aflau doi băieţi fără experienţă care n-au băgat de seamă nici radarul… nici… ceaţa! De aici a pornit toată nenorocirea! Sau, dacă vreţi- victoria… românilor! Că la nenorociri… suntem primii!