I-A LUAT FOC MAŞINA, PE AUTOSTRADA SOARELUI!

Un echipaj de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a intervenit pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 40 de minute *Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unei defecţiuni apărute la nivelul compartimentului motor al unui vehicul de teren care rula pe autostradă

În data de 05.09.2016, ora 13.32, pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară au fost solicitaţi să acţioneze pe A2, sens de mers Bucureşti- Constanţa, la km 61 + 900 metri, calea I, pe raza localităţii Lehliu Gară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism înmatriculat în judeţul Constanţa, proprietate privată, aparţinând lui Ştefan V.
La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, generalizat, cu flacără deschisă şi cu mult fum la nivelul întregului autovehicul.
Conducătorul autoturismului a conştientizat riscul, a oprit pe banda de urgenţă şi s-a auto-evacuat, fiind în afara oricărui pericol.
Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unei defecţiuni apărute la nivelul compartimentului motor al unui vehicul de teren care rula pe autostradă.
Pompierii militari din cadrul Secţiei Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 40 de minute, circulaţia pe autostradă fiind întreruptă pe perioada intervenţiei.
În urma incendiului, autovehiculul a fost distrus ]n totalitate, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 45.000 de lei.