Iar am avut dreptate! A APĂRUT STRADA GEORGE NAGHI!

Propunerea ziarului nostru a fost preluată de fostul primar, Nicolae Dragu și aprobată de actualul Consiliu Local Municipal Călărași!

Așa cum vă amintiți, ziarul nostru a făcut propunerea ca drumul de acces către ALDIS să poarte numele fondatorului firmei de renume național de la Călărași!

O propunere – DRUMUL SPRE ALDIS SĂ SE NUMEASCĂ STRADA GEORGE NAGHI!

Ne-au contactat mai mulți cititori, oameni care cunosc ceea ce a însemnat pentru Călărași omul care a întemeiat cea mai de succes firmă din Călărași, la nivel național – Aldis, oameni care au venit cu o propunere extrem de interesantă:
– pentru că strada care reprezintă calea de acces către Aldis este o arteră care nu are locuitori, deci nu implică schimbări de buletin și alte elemente care apar atunci când se schimbă numele străzii, au propus ca drumul către Aldis să se numească strada George Naghi!
Iar în semn de recunoștință pentru colonelul Costică Stefănescu, numele acestuia va fi adresat unei alte străzi din Călărași, rămânând ca numele Aldis să fie legat, pentru veșnicie, de numele întemeietorului Aldis!
Noi am făcut pasul de a prezenta această propunere publică și cunoscând relația de suflet pe care mulți dintre reprezentanții administrației locale au avut-o cu George Naghi, suntem ferm convinși că va veni o propunere din partea Consiliul Local și ea va fi aprobată pentru că respectul față de înaintași este certitudinea viitorului!…

Acum, Consilul Local a decis – Strada General Constantin Stefănescu a devenit Strada George Nagi! Așa cum era firesc, așa cum este normal, numele fondatorului firmei Aldis fiind legat, etern de firma Aldis! Cum pe acel drum nu există nicio locuință nu sunt consecințe pentru schimbarea buletinelor, totul în liniște și pace, așa cum a acționa toată viața lui omul care a făcut atât de mult bine atât de multor oameni!
Va fi amplasat și un înscris care va evidenția numele acestei străzi! Cum s-ar spune – Iar am avut dreptate!…