Iar am avut dreptate! ABERAȚIA DINU GHEORGHE – PREȘEDINTE LA DUNĂREA CĂLĂRAȘI S-A ANULAT!

Vă reamintim, atunci când a fost anunțată cu mare tam-tam venirea în calitate de președinte al clubului de fotbal Dunărea Călărași a lui Dinu Gheorghe, faimos în lumea fotbalului autohton, mai ales în perioada sa cea mai controversată, ”Jurnalul de Călărași” a luat o atitudine critică, foarte dură pentru această decizie! Prezența respectivului personaj nu avea niciun rost în fotbalul de la Călărași!
De altfel stând de vorbă și cu oameni din interiorul clubului am aflat că nici aceștia nu erau de acord cu decizia luată, personajul fiind adus cu elicopterul unor interese peste interesele Călărașiului aici!
Au urmat rezultate proaste ale Dunării, deci nici vorbă de relansare, ori de vreo intervenție miraculoasă a respectivului personaj în beneficiul echipei din Călărași! Am criticat, în continuare, chiar cu vehemență această prostie uriașă și, iată, când ne așteptam mai puțin – adică după victoria de la Botoșani – Dinu Gheorghe și-a dat demisia! S-a retras de la Călărași!
La revedere și la gară – Pa! Adică Omu’ a plecat când au început să apară victoriile?!… Altă logică nu avem!… Oricum, bine că a plecat pentru că n-avea nicio treabă cu acțiunea de evitare a retrogradării a echipei din Călărași!