Iar am avut dreptate! ADEVĂRURI INCREDIBILE DESPRE MOARTEA MĂDĂLINEI MANOLE! 

Așa cum am susținut de la bun început, sunt multe, foarte multe semne de întrebare în legătură cu tragedia uneia dintre cele mai iubite cântărețe de muzică ușoară din istoria României! Mădălina fiind și o excepțională interpretă de muzică populară, la nivelul vocii Mariei Tănase!
Ce s-a întâmplat în acea noapte?!… Sunt multe semne de întrebare la care veți găsi răspunsuri în cartea care va fi lansată cât de curând! Deocamdată alți anchetatori au ajuns la multe alte semne de întrebare!…

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL DISPARIȚIEI MĂDĂLINEI MANOLE! ANCHETATORII STRĂINI AU GĂSIT NOI INDICII CARE AR PUTEA REDESCHIDE ANCHETA!

Noi detalii controversate ies la iveală în cazul morții Mădălinei Manole. Este vorba despre informatii care ar putea redeschide ancheta privind modul în care ”fata cu părul de foc” a sfârșit.
Potrivit anchetatorilor străini, există indicii care nu ar fi fost luate în seamă de către autoritățile noastre și care ar putea duce la o răstrunare de situație.
Una dintre anchetatoarele străine arată că Mădălina nu putea înghiți un pahar întreg de pesticid fără să lase capul pe spate și implicit fără să murdărească buza superioară, ceea ce nu apare în raportul legiștilor.
Analiza evidențiază o serie de scăpări ale procurorilor, susține specialistul Mihaela Brooks.
”Direcția de mers a ei era ori garaj, ori vestibul. Dacă era să fi căzut pe spate, conform legistului, atunci corpul ei trebuia să vină mai într-o parte. Capul ei a fost mișcat”, s pus Brooks.
O anchetă paralelă a fost facută de un criminalist FBI. Acesta susține că Mădălina Manole a fost omorâtă.