Iar am avut dreptate! CANDIDATUL LA PREȘEDINȚIE – IOAN AUREL POP!

*Rectorul de la Cluj, omul care a avut curajul și a vorbit, pentru prima oară despre “analfabetismul funcțional” și care a fost cultivat, în ultimii ani, va fi candidat la președinția României! *Ceea ce ziarul nostru a susținut încă de anul trecut! *Dacă se și îndeplinește, nu că suntem profeți, dar se vede că avem surse corecte și serioase de informație! *Priviți materialul care anunță mișcarea cea mare!…

ALERTĂ! APARE NOUL IOHANNIS!

Faptul că PSD-ul, rămas cel mai mare partid al țării în ciuda nenumaratelor șocuri la care a continuat să fie supus și după preluarea Puterii nu are și nici nu va fi în stare să aibă până la anul un candidat real pentru Palatul Cotroceni, în timp ce Călin Popescu Tăriceanu este deja prea ”tăbăcit” pentru a mai produce cine știe ce stimulare a electoratului nu înseamnă musai că, totuși, cel de-al doilea mandat al lui Klaus Iohannis este ca și asigurat. Și cu toate ca ”neamțul” continuă sa se ofuscheze de fiecare data cand Dacian Cioloș îi suflă în ceafă, fostul premier tehnocrat nu va fi decât ”iepurele” folosit pentru a pregăti, fără ca măcar habar să aibă deocamdată, intrarea pe turnanta a adevaratului candidat al dreptei progresiste. Pentru că, după cum o arată informațiile de ultima oră intrate în posesia noastră, adevăratul rol al inființării partidului ”Realitatea” nu este decât ca Rareș Bogdan și Cosmin Gușă să fie ”portavocile” care să arunce pe piață, la momentul oportun, numele adevăratului contracandidat al lui Klaus Iohannis pe culoarul din dreapta clasei politice. Iar numele acestuia este Ioan Aurel Pop, cel care nu cu multă vreme în urmă a devenit și președintele Academiei Române. Postura din care este pregătit să fie aruncat și în campania pentru Președinția României! Iar după ce ”Grupul de la Cluj” s-a scindat deja în trei factiuni nu doar distincte, dar deja rivale de moarte și cuplurile  George Maior – Ioan Rus și Florian Coldea – Vasile Dincu se încăpățânează să meargă pe varianta ”milogelii” financiare la miliardarul George Soroș, ultimele planuri ”din Pădure” prevad deja redirecționarea societății civile către susținerea unui ”nou Iohannis”, profesorul universitar Ioan Aurel Pop fiind identificat drept contracandidatul care poate provoca, dar cu sprijinul logistic de rigoare, bineinteles, o ”emulatie” civica asemanatoare celei care a dus la ”surprinzatoarea” alegere a ”neamtului” din 2014.
Și cum sustinătorii profesorului Pop și-au testat deja cu succes ”mușchii mediatici” cu ocazia alegerilor pentru presedinția Academiei Române, acea demonstrație de forță a fost considerată o noua ”bilă albă” pentru coalizarea susținerii interne și externe a acestuia în locul unui Dacian Cioloș care își pierde tot mai accelerat nu doar ”bruma” de susținere din țară, dar mai ales finanțarea soroșistă… Asta în timp ce Victor Ponta va mai face oricum pe ”motănelul” cel puțin până în 2014, acesta fiind convins, după achitarea sa, să se limiteze doar la a  încerca să rupă cât mai multe voturi de la pesediștii lui Dragnea.

”BĂTRÂNII” SEREIȘTI PIERD TEREN…

George Maior si Ioan Rus rămân loiali întelegerii făcute ”în orb” cu o importanta parte a taberei democrate americane, mai ales că aceasta a fost intermediata de reateaua sorosista si care prevedea infiintarea unui nou partid ”Pro Romania”, condus de Victor Ponta, care ar fi urmat să facă atât jocurile progresiștilor în țara noastră, dar în același timp și să fure din voturile social-democraților și ale naționaliștilor.
Numai că în timp ce nici măcar ”Cati” Andronescu nu a mai răspuns ”cântecului de sirenă” al ”pontistilor”, pe planul nationalist ”Pro România” pare să fi pierdut deja lupta cu alte formațiuni mult mai agresive, cum ar ”Partidul Generalilor” de la ”Neamul Românesc”. Astfel ca Victor Ponta a înghițit și amăgirea că va fi lăsat să se pregătească în liniște pentru alegerile din …2024. Lucrurile nu stau însă mai bine nici pentru Florian Coldea și Vasile Dâncu, cei care merg pe mâna lui Dacian Cioloș, fiind obligați însă să suporte în acest sens și supervizarea lor de către Monica Macovei. Desigur, George Soroș a jucat întotdeauna la mai multe capete, astfel că este normal să intrețină financiar și mai multe extensii în România. Însă faptul că în ciuda finanțării majore din exterior, Dacian Cioloș pierde teren fără a mai reuși să convingă pe cineva că el trebuie să fie viitorul președinte sau barem premier al României trezește îngrijorarea sponsorilor din străinătate, amăgiți până acum, după cum dezvăluiam recent, de ”umflatele” sondajele de opinie plătite cu milioane bune de euro. Ca să nu mai vorbim de faptul că la vârful sistemului se dă ca sigur eșecul înscrierii Partidului Mișcarea România Împreună la tribunal în timp util pentru a putea participa la viitoarele alegeri europarlamentare de peste câteva luni.

PARTIDUL ”REALITATEA”, FĂCUT PENTRU POP!

Astfel ca mai pragmatici și pe deplin conștienți ca Dacian Cioloș nu va putea surmonta handicapul actual, ”lupii tineri” dintr-o anume parte a sistemului mizează pe un nou plan pentru menținerea ”redutei” de la Palatul Cotroceni. Astfel că, fără a fi atât de naivi încât să meargă tocmai pe mâna unuia precum vechiul combinator Cosmin Gușă, au autorizat lansarea anunțului înființării unui viitor partid ”Realitatea” doar pentru a pregăti astfel trecerea la ”next level” a planului privind candidatura adevăratului contracandidat al lui Klaus Iohannis la Presedinție. Și când candidatura profesorului Ioan Aurel Pop va fi preluată de adevarații strategi care se bazează din nou pe ”diasporeni”, pe ”corporatiști” și pe ”tinerii frumoși și liberi” pentru a smulge Presedinția României chiar de sub mustața lui Liviu Dragnea. Numai că o astfel de construcție are nevoie de bani, de foarte mulți bani… Și cum finanțarea externă pentru Cioloș era oricum tot mai subțire, în aceste zile se depun diligențe disperate penrtu ca finanțatori precum George Soroș să aprobe noua ”fișă de parcurs” pentru declanșarea operațiunii de promovare a actualului președinte al Academiei Române. Totul cu promisiunea ca astfel ”mămăliga nu va exploda” și ca s-ar putea evita ”modelul polonez” de venire la putere a unui partid euro-sceptic și pro-Trump, care să încurce și mai mult planurile progresiștilor în această parte a Europei…(Cătălin Tache – Național)