Iar am avut dreptate! CAZUL DAN ALEXA – ERA VORBA DESPRE BANI!

Antrenorul Dan Alexa a confirmat că a avut o ofertă foarte bună de la omul de afaceri Ioan Nicolae. În conferinţă de presă susținută împreună cu președintele Clubului, Florin Brișan și președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, Dan Alexa a anunțat că va rămâne la Dunărea Călăraşi.

AM AVUT O OFERTĂ FOARTE BUNĂ DE LA ASTRA!

Așa este, am avut o ofertă clară de la Astra care au insistat foarte mult să merg alături de ei. Am avut o discuţie cu domnul Iliuţă, cu domnul Brișan și am primit asigurări că vom beneficia de un buget mai bun pentru echipă pentru a putea rămâne la acest nivel. Să facem o echipă care la anul să se bată la play off. A contat şi faptul că sunt foarte dorit și iubit la Călărași dar am și libertate mai multă decât la o altă echipă. A fost o surpriză să văd cât sunt de apreciat la Călăraşi!”, a declarat Dan Alexa.

DAN ALEXA A FĂCUT ȘI FACE PERFORMANȚĂ LA CĂLĂRAȘI!

Președintele Consiliului Județean Vasile Iliuţă a confirmat faptul ca Dan Alexa rămâne antrenorul Dunării: „Dan Alexa este antrenorul care face performanţă la Călăraşi. Noi trebuie să-i asigurăm toate conditiile pentru a face performanţă în continuare la Călărași. Pe lângă finanțarea de la Consiliul Județean vom găsi și alți sponsori locali. La acest moment pot spune că am purtat discuții cu agenți economici locali pentru a finanța echipa Dunărea Călărași”, a declarat Vasile Iliuţă,

ESTE PĂCAT SĂ NE OPRIM AICI!

„Avem performanță și acest lucru este foarte important. Meritul este al tuturor și trebuie să continuăm să ne implicăm pentru ca echipa Dunărea Călărași să aibe performanțe. Implicare de până acum a ajutat echipa după cum s-a văzut, există șanse mari ca echipa să urce mai mult în clasament și să țintim mai sus! Este păcat să ne oprim aici! Avem un antrenor cu perspectivă și un staff și o echipă de valoare și putem mai mult. Am stabilit mărirea bugetul pentru echipă dar nu numai din bani publici ci și din sponsorizări locale. La acest moment pot spune că ne sunt alături firme din afara județului mai puțin de la nivel local” a declarat preşedintele clubului Florin Brișan.