Iar am avut dreptate! Ce scriam noi, și ce se întâmplă… astăzi! MARELE PLAN SECRET PENTRU DISTRUGEREA PSD!

MARELE PLAN SECRET!

*Repetăm – noi nu ținem cu nimeni! *Doar constatăm! *În plin scandal politic în care, din nou, toate forțele mai mult sau mai puțin oculte au ieșit la lumină, în care SEcuritatea se vede cum nu se vede nici pe pe vremea lui Ceaușescu, în condițiile în care noi am anticipat toate cele care se întâmplă, astăzi vă oferim posibilitatea să vă reamintiți ce scriam noi. *Și ce fac ei!
Citiți și vă cruciți!…

MARELE PLAN SECRET PENTRU DISTRUGEREA PSD!

*În toată Europa, social democrația trece printr-o criză groaznică! *România este țara în care mai există un partid social-democrat puternic! *El trebuie distrus! *Cu orice preț!…

CRIZA STÂNGII EUROPENE: SOCIAL-DEMOCRAŢIA, VICTIMĂ A EPOCII SALE

Partidele social-democrate pierd viteză. La originea acestei tendinţe se află consecinţele crizei democratice şi emergenţa noilor actori politici.
Este un moment dificil pentru centru-stânga în Europa. În Marea Britanie, pradă unei crize de leadership, Partidul laburist gestionează greu consecinţele votului pentru Brexit. Jeremy Corbyn, şeful său, a fost reales la recentul congres al partidului. Acesta din urmă a fost marcat de războiul intern care a izbucnit după victoria adepţilor “Leave”, adversarii lui Corbyn reproşându-i că a fost inexistent când au apărut partidele populiste precum UKIP, care a obţinut numeroase voci din sânul clasei muncitoreşti speriate.
În Spania, criza de guvernare traversată de ţară de nouă luni, cu perspectiva unei a treia alegeri legislative dacă nu se ajunge la un acord între partide, este însoţită de o criză, ba chiar de un război deschis în sânul Partidului Socialist (PSOE), între fostul şef Pedro Sánchez şi adversarii săi. Acesta din urmă s-a opus mereu ca partidul său să se abţină, facilitând formarea unui guvern minoritar condus de premierul ce îşi încheie mandatul, conservatorul Mariano Rajoy, şi susţinea formarea unei coaliţii alternative cu Podemos şi alte partide. O parte din PSOE considera că prioritatea era formarea guvernului. Până la urmă ea s-a impus, constrângându-l pe Sanchez să-şi dea demisia.
În Franţa, François Hollande asistă neputincios la eroziunea continuă a popularităţii sale în rândul electorilor, în timp ce colaboratorii săi părăsesc unul după altul o navă fără orizont. Ultimul a făcut-o Emmanuel Macron, ministrul său de Finanţe. În acelaşi timp, fostul preşedinte Nicolas Sarkozy repare în forţă şi promite alegătorilor securitate şi identitate, în faţa fragilităţii percepute în Franţa după atentatele teroriste din ultimele luni şi criza migranţilor.
Nici în alte părţi stânga nu o duce mai bine:
În Italia, premierul Matteo Renzi riscă să îşi vadă steaua apunând dacă nu câştigă referendumul constituţional din 4 decembrie.
Social-democraţia europeană este decapitată. Motivele, care se adaugă dificultăţilor interne, decurg dintr-o tendinţă care s-a manifestat în ultimii ani şi care se leagă de criza politică a partidelor care au ocupat centrul politic în Europa după cel de-al Doilea Război Mondial.
Criza economică este de vină, apoi criza euro, a UE şi a ideii europene. Emergenţa partidelor alternative, de stânga şi de dreapta, xenofobe, şi oricum opuse radical “establishmentului”, a dat o lovitură grea social-democraţilor, care rămân ancoraţi în dihotomia centru-stânga/centru-dreapta caracteristică Europei de la sfârşitul războiului.PAG45 1
Uniunea Europeană şi deceniile de pace pe care le-a asigurat Europei sunt fructul unui acord tacit între forţele conservatoare şi social-democraţi. Observăm deci cu ironie că social-democraţia “a murit, victimă a propriului succes”, o dată ce “pactul pentru bunăstare” a fost acceptat de cele mai multe ţări din Europa Occidentală.
Cu noutatea, pentru partidele social-democrate, de a se vedea obligate în prezent să se bată pentru a cuceri alegătorii tradiţionali din clasa de mijloc şi muncitorească, atraşi de mişcările emergente la dreapta şi la stânga. Referitor la acest subiect, eseistul Paul Mason scrie în The Guardian că social-democraţia pare privată de resurse intelectuale pentru a se înnoi.

PSD ASEDIAT DE INFILTRAŢI!… ACOPERIŢI!… TRĂDĂTORI!…

LIVIU DRAGNEA, MESAJ PENTRU ”INFILTRAŢII” DIN PSD
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că vor exista în zilele următoare discuţii lămuritoare privind existenţa unor ”persoane infiltrate” în partid, scrie Agerpres.
Întrebat cum comentează unele afirmaţii care dau de înţeles că ar exista membri ai PSD care ar asculta de preşedintele Klaus Iohannis şi dacă există în partid ”oameni infiltraţi”, Dragnea a spus: „N-o să spun nume astăzi, dar şi la grup au fost colegi care au ridicat această problemă, şi în plen, şi în particular, nu vreau să deschidem acest subiect în aceste zile, dar îl vom aborda şi îl vom limpezi foarte curând”.
El a menţionat că această problemă va fi ridicată în perioada următoare. „Vreau în primul rând ca aceste discuţii să fie discuţii lămuritoare pentru a afla tot partidul de ce în astfel de momente unii au o astfel de poziţie”!
dragnea
DEZVĂLUIRE: CINE SUNT OFIŢERII ACOPERIŢI DIN PSD
Serviciul Român de Informații este principalul subiect de discuție în ultima perioadă. Scandalul ofițerilor acoperiți pare să ia amploare după ce au fost publicate fotografii cu generalul Elena Istode cunoscută sub numele de cod Anaconda împreună cu fostul președinte al PSD Sector 5, omul de afaceri Cristian Rizea.
Istode este șefa ofițerilor acoperiți din presă și ANAF și se pare că aceasta obișnuia să meargă în vacanțe de lux alături de Rizea, urmărit penal de DNA pentru spălare de bani și trafic de influență. Pentru a putea pleca în afara țării, generalul SRI trebuia să informeze serviciul unde și cu cine pleacă și să primească aprobare în acest sens, ceea ce probabil s-a și întâmplat.
Ținând cont de informațiile de mai sus, postarea de pe facebook a lui Cristian Rizea este extrem de interesantă. Acesta dezvăluie cine sunt acoperiții din PSD.
„In sfarsit un lucru bun face si Dragnea : ,, retragerea acoperitilor din institutii ” !
Sper sa-i elimine în primul rând pe acoperitii din PSD : domnii deputaţi Mihai Tudose , Gabriel Vlase , Georgian Pop , Marcel Ciolacu , şi mai sunt vreo 2-3… (unii chiar primari de sector)…
Şi credeţi-mă că ştiu bine ce vorbesc”, a comentat Rizea.

DRAGNEA, TRĂDAT DIN INTERIOR. 5 FRUNTAŞI AI PSD, PRINTRE CARE DOI FOŞTI PREMIERI, L-AU „TURNAT” LA DNA. DOSAR TEL DRUM
Veste dură pentru preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Deşi a negat că ar fi implicat în vreun fel în celebrul şi controversatul dosar Tel Drum, mărturiile unor martori-cheie îl pun într-o situaţie foarte delicată pe liderul social-democraţilor.
Astfel, declaraţiile date la DNA de Dan Şova, Eugen Teodorovici, Sorin Grindeanu şi Niţulescu Teodor, fostul prefect de Teleorman, expun faptul că între Liviu Dragnea şi Tel Drum există o legătură.
Comform luju.ro, noul dosar Tel Drum al preşedintelui PSD „abundă de marturii si declaraţii ale unor importanţi lideri politici”. „În Ordonanta emisă de procuroarea DNA Carmen Lancranjan în dosarul nr. 986/P/2014, Victor Ponta (foto stânga), Dan Şova (foto mijloc), Eugen Teodorovici, Sorin Grindeanu şi Niţulescu Teodor, fostul prefect de Teleorman, au fost audiaţi în calitate de martori pentru a da relaţii despre afacerile preşedintelui PSD Liviu Dragnea (foto dreapta). Nu ştim când au avut loc audierile pentru că în Ordonanţa nu se precizează nici o dată, însă prezentăm documentul în exclusivitate în cuprinsul articolului, urmând să trageţi singuri concluziile.
Din Ordonanta procuroarei DNA Carmen Lancranjan rezulta ca nu exista nicio proba directa ca Tel Drum ar apartine lui Liviu Dragnea, singurele elemente pe care procurorii DNA si-au bazat rationamentul ca in spatele firmei ar sta Dragnea fiind declaratiile unor adversari politici ai acestuia, respectiv marturiile lui Victor Ponta, Dan Sova, Eugen Teodorovici, Sorin Grindeanu si Nitulescu Teodor, fostul prefect de Teleorman”, arata jurnalistii site-ului luju.ro.

PSD: UN PARTID MINAT?

Intrebarea pe care și-au pus-o, pe bună dreptate, toți cei care caută să înțeleagă ce se întâmplă în ultima vreme cu PSD. Și, firesc, vin lucruri care par să confirme o strategie menită a duce la destructurarea acestui partid emblematic pentru social-democrația europeană, prin faptul că a rămas un partid puternic, la guvernare, atât de mulți ani, în România. Și dacă privim în amănunt tot ceea ce s-a petrecut și se petrece ies la iveală oameni infiltrați, grupuri de interese care acționează nu în interesul PSD,agenți acoperiți, presiuni de toate felurile, conducători care au cedat în fața presiunilor, implicarea diferitelor servicii secrete, tot ceea ce poate fi mai rău și mai potrivit pentru distrugerea unui partid. Este ceea ce s-a întâmplat,ce se întâmplă cu PSD-ul care cunoaște decizii greșite, declarații șocante care se dovedesc până la urmă, nereale, ca să nu mai vorbim despre propaganda atât de funcțională ce atacă, din toate pozițiile, partidul de guvernământ. De ce se întâmplă toate acestea? Firesc, răspunsul se leagă de ceea ce am văzut până acum – direcția greșită a social-democrat sunt democrației care se răsfrânge asupra tuturor partidelor de acest fel, din Europa. PSD a rezistat, până acum, dar așa cum și introducerea catolicismului, în România, a reprezentat și reprezintă o acțiune extrem de importantă, așa se întâmplă și acum cu singurul partid social-democrat rămas puternic,în Europa. Urmăriti propaganda și veți înțelege ce vor… serviciile!… și alea… Și alea…
Într-adevăr, dacă urmărim cu interes tot ceea ce fac instituțiile de propagandă,anumite televiziuni de știri, site-uri, bloguri, așa zise cotidiane online și alte formule de comunicare, inclusiv ”feisbuci”se poate constata, cu ușurință, tocarea violentă, sistematică, profesionistă a imaginii unui partid care nu trebuie să se consolideze sub nicio formă! Desigur, aici și interesele se izbesc de “mămăliga” românească, de grupul de susținători și votanți ai PSD care nu cunoaște influența tuturor acestor proiecte! Dar ordinul e pe unitate și el se execută, cu sfințenie. Motiv pentru care se întâmplă tot ceea ce se întâmplă, iar omul de bună credință ajunge să nu mai înțeleagă nimic din tot ceea ce se întâmplă în țara asta!…

LIVIU DRAGNEA, PRIMA REACŢIE DUPĂ NOUL DOSAR PENAL: “NU DEMISIONEZ. ESTE UN ATAC VIOLENT, MIZA FIIND PRELUAREA PSD. COALIŢIA NU E AFECTATĂ, EU SUNT AFECTAT”

daniel_dragomir_si_caludi8u_manda_61907000NOI NU CREDEM ÎN COINCIDENȚE!
Ce a anunțat SRI-istul Daniel Dragomir, se pune în practică… zi de zi! Dezastrul pe care forța neagră îl generează pentru partidul de guvernământ, acțiune anticipată de fostul SRI-ist Daniel Dragomir, devine valabil! Și totuși… chiar și Dragnea este convins că totul este o luptă pentru distrugerea PSD!

Cum s-ar zice – IAR AM AVUT DREPTATE!

Jurnalul de Călăraşi nr. 3009 din 15 noiembrie 2017