Iar am avut dreptate! CORIGENȚI LA… COMUNICARE!

Abia după apariția semnalului din ziarul nostru s-a însăilat un comunicat!
A doua zi, la 15 ore după accident !

Despre toate incendiile de pe când suntem informați imediat!

Despre un accident mortal – aflam din presa din …Constanța!…

Exact aceasta este situația petrecută în seara zilei de miercuri, atunci când un accident foarte grav s-a produs pe șoseaua Călărași – Chiciu!
Un important proprietar de Service auto din Călărași pierzându-și viața! Noi am aflat imediat din surse de la Spitalul din Călărași, dar informațiile alea pe care le primim de la poliție, de la situațiile de urgență și alte alea care ne comunică tot felul de incendii pe cîmp, ori porci sau cai scoși din canale, nu ne-au dat niciun cuvânt, nici un cuvințel, nici o informație despre acest subiect!
În același timp, însă, un cotidian online din Constanța aflat în colaborare de informații cu ziarul nostru ne-a transmis informațiile, chiar dacă ele au fost contradictorii, la început! Repetăm, noi am avut informația imediat, de la spital! Dar de la cei care trebuie să dea asemenea informații și chipurile le-ar și da, n-am aflat nimic!
Iată știrea primită de la Constanța despre accidentul de la Călărași!…

ACCIDENT GRAV: UN MOTOCICLIST A INTRAT PE CONTRASENS, DOUĂ PERSOANE AU MURIT!

Accident rutier grav, în jurul orei 19:00, pe DN 3B, km 1+800 dreapta, la intrarea în Călărași! Două persoane au decedat. O motocicletă care rula cu viteză mare a intrat pe contrasens și a fost acroșată de un autoturism care circula din sens opus. În urma impactului violent, motocicleta a fost aruncată peste autoturism și a luat foc după căderea pe carosabil. Motociclistul a murit pe loc, iar șoferul autoturismului, mai târziu, la spital. Conform unor surse, şoferul autoturismului ar fi vinovat, întrucât acesta ar fi încercat să întoarcă peste marcajul dublu continuu. Toate aceste aspecte vor fi însă stabilite de anchetatori.